.
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 10:21

Marc Marquez – Το ντοκυμαντέρ της ανάκαμψης

Το «Behind the Dream» είναι μια σειρά επεισοδίων με θέμα την ανάκαμψη και την επιστροφή του Ισπανού Πρωταθλητή μετά τον επίπονο τραυματισμό του.

Με τα γυρίσματα να ξεκινούν στο Gran Prix της Αυστρίας και με το κλίμα σε πρόδηλη συναισθηματική φόρτιση, ο Marc μας ξεναγεί στα ενδότερα της κατάστασης που αντιμετωπίζει όχι μόνο σαν αναβάτης του MotoGP, αλλά και σαν άνθρωπος. Όλα αυτά σε μια επίσκεψη-αστραπή, με τον αναβάτη του HRC να φεύγει μετά το FP2 του περασμένου αγώνα, ώστε να συνεχίσει την αποκατάσταση του χεριού του.

Πρώτα είναι η ομάδα, η πίστη στο κίνητρο όλων και η συνεχής εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, με την επίσκεψη του Marquez στο Spielberg να δίνει ένα αέρα έμπνευσης στο HRC που αντικειμενικά, απουσία του «Μυρμηγκιού» περνάει δύσκολα.

Μετά είναι η εξομολόγηση και η αποδοχή του φόβου. Ο Marc Marquez έχει καταλάβει με άσχημο τρόπο τα δυο τελευταία χρόνια πως δεν είναι άτρωτος. Ο φόβος της αυτοσυντήρησης υπάρχει πια εντονότερα και ίσως αυτό να είναι κάτι που θα αλλάξει τον Πρωταθλητή μέσα του για πάντα.

Θα δείξει ο χρόνος, ενώ ως προς τα επεισόδια της μινι σειράς ντοκυμαντέρ έπονται άλλα 5 με θέμα του επόμενου τον Stefan Bradl και θα προβληθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 08:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon