.
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 07:17

WorldSSP300 - Η μητέρα του Victor Steeman δεν άντεξε το θάνατο του γιού της

Ο χαμός του Victor Steeman εξελίχθηκε σε οικογενειακή τραγωδία, με τη μητέρα του να φεύγει από τη ζωή δυο μέρες μετά το θάνατο του Ολλανδού αναβάτη.

Ο Victor Steeman συμμετείχε στο πρωτάθλημα της κατηγορίας SSP300, όταν έπειτα από ατύχημα που είχε στο Portimao, υπέκυψε τελικά στα τραύματα του την προηγούμενη Τρίτη.

Όπως αναφέρουν τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, η μητέρα του, Flora van Limbeek, δεν άντεξε την απώλεια του γιού της και «έφυγε» δυο μέρες μετά από εκείνον από καρδιακή προσβολή, παρά την άμεση ιατρική βοήθεια.

Η οικογένεια όπως είναι αναμενόμενο ζήτησε σεβασμό στο πένθος της, σε ένα πρωτοφανές περιστατικό που βύθισε στη θλίψη το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μακάρι να μη χρειαστεί να γράψουμε για καμιά παρόμοια είδηση στο μέλλον.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 07:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon