.
Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 12:28

MotoGP 2022, Ταϊλάνδη – Pole Position έκπληξη με το Marco Bezzecchi να κάνει ρεκόρ πίστας!

Οι κατατακτήριες χρονομετρήσεις στην πίστα Chang της Ταϊλάνδης είχαν ένα απρόσμενο πρωταγωνιστή, σε ένα ακόμα ρεσιτάλ –αν όχι μονόλογο- για τη Ducati.

Έτσι, έχοντας θέσει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου, πρώτος θα εκκινήσει αύριο ο δορυφορικός αναβάτης της Ducati με την ομάδα Mooney VR46. Μια ακόμα δορυφορική Ducati, της Prima Pramac αυτή τη φορά, έκανε το 2ο ταχύτερο γύρο της μέρας στα χέρια του Jorge Martin. Η πρώτη σειρά του αυριανού grid ολοκληρώνεται με την εργοστασιακή αυτή τη φορά Ducati του Francesco Bagnaia.

 Thai2.jpg

Τον ιταλικό μονόλογο θα διακόψει αύριο από την 4η θέση η Yamaha του Fabio Quartararo που είναι και η μόνη εξ Ιαπωνίας μοτοσυκλέτα πριν τις τρεις ακόμα Ducati των Johann Zarco και Enea Bastianini που κλείνουν τη 2η σειρά της σχάρας εκκίνησης, αλλά και εκείνης που ανοίγει την 3η, δηλαδή του Jack Miller.

Thai3.jpg

Έτερη μη ιταλίδα μοτοσυκλέτα μέχρι τώρα, εκείνη του Marc Marquez στην 8η θέση, με τον Ισπανό να έρχεται από το Q1 φλερτάροντας και πάλι με τις πτώσεις. Στην 9η θέση, θα δούμε αύριο να εκκινεί ο Luca Marini με –σωστά μαντέψατε- μια ακόμα Ducati.

 Thai4.jpg

Η 12αδα της κορυφής κλείνει με τη Suzuki του Alex Rins και τις KTM των Miguel Oliveira και Brad Binder σε 11η και 12η θέση, αντίστοιχα. Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των κατατακτήριων χρονομετρήσεων πατώντας εδώ.

Αύριο στις 11.00 το πρωί είναι ο αγώνας της Ταϊλάνδης, με τα βασικά ερωτήματα να είναι ποιος μπορεί να σταθεί στον ιταλικό οδοστρωτήρα των Ducati και αν αυτός ο κάποιος λέγεται Marc Marquez. Ίδωμεν!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 12:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon