.
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 16:31

MotoGP22 – Η Ducati, ο Miller και οι άλλοι στις κατατακτήριες του Misano

Με 5 Ducati στις 6 πρώτες θέσεις και μια Aprilia, άνετα μπορούμε να μιλήσουμε για ιταλικό μονόλογο, με τον Jack Miller να ηγείται των χρονομέτρων.

Χωρίς να πτοείται από τις απειλές των σταγόγων της βροχής, ο Αυστραλός αναβάτης θα ξεκινήσει αύριο από την 1η θέση του grid, κάτι που είχε να κάνει από το 2018 και το grand prix της Αργεντινής. Δίπλα του θα εκκινήσει ο αντικαταστάτης του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, Enea Bastianini. Ο Marco Bezzecchi της Mooney VR46 επίσης με Ducati, είναι εκείνος που συμπληρώνει την αυριανή πρώτη σειρά.

Mis1.jpg

Πρώτος της 2ης σειράς της σχάρας εκκίνησης ο Maverick Vinales με την Aprilia και το RS-GP, έχοντας δίπλα του τον Francesco Bagnaia. Ο Ιταλός βέβαια σημείωσε το 2ο ταχύτερο γύρο του Σαββάτου, ωστόσο έλαβε ποινή τριών θέσεων λόγω επικίνδυνης –αν όχι υπερβολικά αφηρημένης- οδήγησης στις Ελεύθερες Δοκιμές της Παρασκευές. Ο Johann Zarco, αν και πέρασε από την κορυφή εκτοπίστηκε τελικά 6ος.

Mis3.jpg

Στην 7η θέση θα δούμε αύριο να εκκινεί ο Luca Marini, έχοντας δίπλα του τον Fabio Quartararo, ο οποίος θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε τόσες Ducati, αλλά και στον Aleix Espargaro που επίσης διεκδικεί τον Τίτλο και θα βρίσκεται δίπλα του στο grid.

Mis2.jpg

H 12αδα του Q2 κλείνει με την 4η σειρά που απαρτίζεται από τους Miguel Oliveira, Franco Morbidelli και Alex Rins. Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πατώντας εδώ. Το αν θα σπάσει η κυριαρχία θα το δούμε αύριο στις 15.00, με το σβήσιμο των φώτων εκκίνησης του ιταλικού grand prix.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 16:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon