.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 11:38

Pol Tarrés - Ρεκόρ στο Erzbergrodeo με τη Yamaha Tenere 700

Ο Ισπανός αναβάτης δεν κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα Hard Enduro, μα έφτασε μακρύτερα από κάθε αναβάτη δικύλινδρου στο παρελθόν.

Η φήμη του αυστριακού αγώνα Hard Enduro, Erzbergrodeo, είναι αμείλικτη και καλά τεκμηριωμένη. Στον φετινό αγώνα 1500 βρέθηκαν στην εκκίνηση του Προλόγου, 500 εξ αυτών κατάφεραν να προκριθούν στον κυρίως αγώνα και μόλις 8 έφτασαν ως τον τερματισμό.

Ο Tarrés, συμμετέχοντας με μια Yamaha Tenere 700, κατάφερε να φτάσει ως το 17ο check point (από συνολικά 27), το Stony Party, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς το 18ο, Udo’s Playground, όταν σήμανε η κόρνα των παλιών ορυχείων που σηματοδοτούσε το τέλος των 4 ωρών που είχε για να τερματίσει τον αγώνα. Τελικά κατατάχθηκε 77ος μεταξύ των 500 αναβατών που μπήκαν στη μάχη.

Ωστόσο αυτό που κατάφερε ο Ισπανός ήταν ανεπανάληπτο, καθώς μέχρι τώρα ποτέ καμιά δικύλινδρη μοτοσυκλέτα δεν κατάφερε να φτάσει τόσο μακριά στον αυστριακό αγώνα.

Δείτε στη συνέχεια ένα μικρό βίντεο με αποσπάσματα από την onboard κάμερα του Pol Tarrés, καθώς ο ίδιος υπόσχεται πως σύντομα θα έχουμε το πλήρες βίντεό του από το Erzbergrodeo.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon