.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 15:18

O Pol Tarrés στο Erzbergrodeo Yamaha Ténéré 700

Ο Ισπανός αναβάτης θα τρέξει το σπέσιαλ Ténéré του σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες Hard Enduro.

Από τη στιγμή που η Yamaha πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, θέλοντας να δώσει έμφαση στην adventure μοτοσυκλέτα της και όχι στα καθαρόαιμα 450 που τρέχουν πλέον βάσει κανονισμών στα RallyGP, παρουσίασε την έκδοση World Raid και άρχισε να την τρέχει σε αγώνες.

Ήδη στα χέρια του Alessandro Botturi, φορώντας μόνο ένα κιτ GYTR στο μοντέλο παραγωγής, πήρε μια ιστορική νίκη ενάντια στα καθαρόαιμα 450 στο Tunisia Desert Challenge.

Όσο για τον Pol Tarrés, πέρα από τα απίθανα βίντεο που συχνά-πυκνά δημοσιεύει και στα οποία καβαλά το Ténéré 700 του λες και είναι trial 100 κιλών, πέρυσι έτρεξε με αυτό και στον αγώνα Hard Enduro Romaniacs.

Φέτος ο Ισπανός ετοιμάζεται να πάει σε μια ακόμη πιο δύσκολη αποστολή, στον αγώνα Erzbergrodeo που θα γίνει από τις 11 ως τις 16 Ιουνίου στην Αυστρία.

Εκεί θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες από έναν αγώνα ράλι, σε ένα πεδίο που κάθε χρόνο αποδεκατίζει καθαρόαιμα εντούρο. Βέβαια για τον Tarrés το να σπρώξει τη μηχανή του πέρα από τα όρια για τα οποία κατασκευάστηκε αποτελεί πλέον το ψωμοτύρι του. Για τη δε Yamaha, απλά και μόνο τα τερματίσει θα αποτελεί ένα τεράστιο παράσημο για τη μοτοσυκλέτα της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon