.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 16:10

Pol Tarres - Θα αγωνιστεί στο Red Bull Romaniacs με το Yamaha Tenere 700!

Αυτή κι αν είναι είδηση. Ο Pol Tarres θα αγωνιστεί στον θρυλικό αγώνα Hard Enduro "Red Bull Romaniacs 2021" με το Yamaha Tenere, στην εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία Bronze, κατηγορία που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ αναβάτης με Adventure μοτοσυκλέτα!

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι κατηγορίες στον αγώνα Red Bull Romaniacs έχουν ως εξής, κατά σειρά δυσκολίας: Gold, Silver, Bronze, Iron, Atom.

Ο Ισπανός αναβάτης, πρεσβευτής της Yamaha και του Tenere 700 θα αγωνιστεί στις 27-31 Ιουλίου 2021 στον αγώνα Red Bull Romaniacs στη Ρουμανία, σε μια κατηγορία που κανείς δεν έχει τολμήσει να λάβει μέρος με παρόμοια μοτοσυκλέτα, με τους αγωνιζόμενους εκεί να τρέχουν με ελαφριά καθαρόαιμα μοντέλα.

Στόχος φυσικά ο τερματισμός, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αναβάτες όπως ο ο πρωτοπόρος Chris Birch δεν μπόρεσε να τερματίσει τον αγώνα με την αντίστοιχη Adventure μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ στην ευκολότερη από την Bronze κατηγορία Iron, λόγω πτώσης.

Στην ίδια κατηγορία (Iron) τον αγώνα τερμάτισαν με επιτυχία γενναίοι αναβάτες όπως ο Gerhard Forster και ο Quinn Cody.

Καλή επιτυχία Pol!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 16:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon