.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2011 13:03

KTM Moto3

 


Παρουσιάστηκε η νέα τετράχρονη 250

 



Η μοτοσυκλέτα που θα αντικαταστήσει τις δίχρονες 125 της KTM στην κατηγορία 125 GP, παρουσιάστηκε χτες. Αποτελεί ένα πρωτότυπο με τετράχρονο κινητήρα χωρητικότητας 250 κυβικών, βασισμένο σε ένα πλαίσιο trellis design.

Η νέα μοτοσυκλέτα της KTM παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της εταιρίας, Stefan Pierer, στο κτήριο της Red Bull, Hangar 7, στην Αυστρία. Διαθέτει υποπλαίσιο κατασκευασμένο από carbon, ενώ ο μπροστινός τροχός με τις έξι φαρδιές ακτίνες είναι πιθανότατα κατασκευμασμένος από το ίδιο υλικό,  μιας και χρησιμοποιεί τμήματα για ενίσχυση πλευρικά, όπως έχουμε δει σε άλλες μοτοσυκλέτες στο παρελθόν.
Ο πίσω τροχός είναι πιθανότατα χυτός κατασκευασμένος από την Marchesini.
Μιας και ο κανονισμός της Moto3 επιτρέπει μόνο χρήση μαγνησίου ή αλουμινίου για τους τροχούς, μάλλον δεν θα δούμε αυτή την κατασκευή στους αγώνες.
Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, τετράχρονος με διάμετρο εμβόλου 81mm, υπερτετράγωνος, και σχεδιασμένος να ανεβάζει 14.000σ.α.λ. Θα πωλείται στην τιμή των 12.000euro για όποια ομάδα χρειαστεί.

Η εξάτμιση προέρχεται από την Akrapovic ώστε να προσθέτει δύναμη στον μονοκύλινδρο. Λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, δεν έχουν ανακοινωθεί.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Marco Melandri – Στην BMW για το WSBK Andrea Dovizioso – Μεταγραφή »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon