.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 16:52

MotoGP – Ο Valentino Rossi αυτοπροσώπως στην παρουσίαση της VR46

Η ομάδα του Valentino Rossi στο MotoGP, η Team VR46, αποκάλυψε τα χρώματα με τα οποία οι Luca Marini και Marco Bezzecchi θα αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία τη φετινή σεζόν.

Σε μία μεγαλοπρεπή παρουσίαση, που συμπεριλάμβανε θέατρο και ορχήστρα (!), η ομάδα του Valentino Rossi – παρουσία του Ιταλού σούπερ σταρ – μας αποκάλυψε τα χρώματά της για το 2022.

Οι μοτοσυκλέτες της έχουν ένα retro look, με το γκρι να είναι το χρώμα του background που συνδυάζεται με τόνους κίτρινου, σε έναν συνδυασμό μάλλον ιδιαίτερο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της VR46, ο ίδιος ο Valentino Rossi έκανε μια σύντομη παρουσία στη σκηνή λέγοντας:

«Είναι σαν να κλείνει ένας κύκλος, αλλά την ίδια ώρα είναι πολύ ωραίο να ξεκινάς μια άλλη όμορφη ιστορία στο MotoGP».

«Οι μοτοσυκλέτες είναι πολύ όμορφες και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να καταλάβουμε το τι θα μας “πει” η πίστα».

Για όσο διάστημα ο Rossi αγωνιζόταν στη μεγάλη κατηγορία, τα περισσότερα θέματα της VR46 τα είχε επωμιστεί το δεξί του χέρι, ο Uccio Salucci.

Τώρα, όμως, που έχει περισσότερο χρόνο, περιμένουμε να δούμε τον Ιταλό θρύλο να έχει μεγαλύτερη ανάμειξη στα θέματα της ομάδας του.

Το γεγονός και μόνο ότι ήταν στην παρουσίαση της ομάδας του, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα έχει ενεργό ρόλο και παρουσία στο paddock του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Όσο για τα νέα χρώματα της ομάδας, αυτά έρχονται ως συνέπεια της λήξης της συνεργασίας της ομάδας με την SKY μετά από 10 κοντά χρόνια.

Η ομάδα του Rossi έκανε το ντεμπούτο της στο paddock το 2014, στη μικρή κατηγορία της Moto3 και στη συνέχεια ανέβηκε στην Moto2 – όπου το 2018 κατέκτησε τον τίτλο με τον Franco Morbidelliγια να φτάσει και στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι.

Πέρυσι που η SKY είχε παρουσία ως μεγάλος χορηγός του Luca Marini, ωστόσο ήταν η τελευταία της χρονιά στο MotoGP. Τη θέση της από φέτος παίρνει η Mooney.

Κι όλα αυτά μετά το σίριαλ με τους Σαουδάραβες πρίγκιπες και την Aramco, η οποία υποτίθεται θα έδινε τεράστια ποσά για να είναι ο χορηγός της ομάδας από φέτος…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 16:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon