.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 14:16

Kawasaki MXGP Team 2022 - Με αφεντικό τον… Kimi Raikkonen!

Η Kawasaki έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα MXGP ομάδα της για τη σεζόν του 2022, όμως το σημείο που εντυπωσιάζει είναι στην επιλογή του αφεντικού της ομάδας, όπου βρίσκουμε τον πρώην Πρωταθλητή της F1, Κίμι Ράικονεν!

Οι αναβάτες της Kawasaki MXGP Team 2022 είναι ο 30χρονος Γάλλος Romain Faibre και ο νεαρός και ταλαντούχος Βρετανός Ben Watson, και θα παλέψουν για τον τίτλο καβάλα στο KX450 SR. Ο Faibre υπέγραψε διετή ανανέωση με τους “πράσινους”, ενώ στη νέα σεζόν Team Manager θα είναι ο Antti Pyrhonen και Team Principle ο Kimi Raikkonen. Θυμίζουμε πως ο Raikkonen τελείωσε την καριέρα του ως αγωνιζόμενος αυτοκινήτου στα τέλη του 2021.

Η Kawasaki Motors Ltd, η νέα εταιρεία που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2021 από το Akashi για να εστιάσει αποκλειστικά στη μοτοσυκλέτα αναμένεται να έχει πολύ μεγαλύτερη εμπλοκή και με τα παγκόσμια αγωνιστικά δρώμενα απ’ ότι στο παρελθόν, και θα έχει έντονη ανάμειξη και στην MXGP ομάδα της φίρμας.

Kimi Raikkonen: “Δεν είναι μυστικό πως ένα από τα μεγάλα πάθη της ζωής μου είναι το Motocross, όμως η ομάδα της Kawasaki δεν είναι απλώς ένα hobby. Είμαστε εξαιρετικά σοβαροί, πολύ εστιασμένοι και στοχεύουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τώρα που αποσύρθηκα από τους αγώνες ως οδηγός, θα μπορώ να ξοδέψω πολύ χρόνο σε αυτό το project. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Kawasaki μας επέλεξε, και η εν δυνάμει επιτυχία μας είναι σαφώς μεγαλύτερη τώρα που θα έχουμε άμεση εμπλοκή του εργοστασίου στην ομάδα.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon