.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 10:55

Νέα προπόνηση στο Portimao για τον Marc Marquez


Ο Marc Marquez συνεχίζει να κάνει σταθερά βήματα προόδου μετά τον τραυματισμό του, κάνοντας μερικούς γύρους στην πίστα του Portimao με Honda RC213V-S.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP, έμεινε εκτός δράσης από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και μετά από πτώση σε προπόνηση επανεμφανίστηκε το πρόβλημα διπλωπίας που είχε και το 2011.

Εξαιτίας αυτού του προβλήματος έχασε τους δύο τελευταίους γύρους του πρωταθλήματος αλλά και το τεστ που έγινε μετά τον αγώνα στη Valencia.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες ο Ισπανός επέστρεψε σε προπόνηση με μοτοσυκλέτα (motocross) ενώ τώρα έκανε και τους πρώτους του γύρους σε πίστα.

Ο Marc είχε πει από τη συνέντευξη τύπου της περασμένης εβδομάδας, ότι ήθελε να κάνει γύρους με μοτοσυκλέτα σε κάποια πίστα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ώστε να είναι 100% βέβαιος ότι το πρόβλημα στην όραση του έχει διορθωθεί προτού ξεκινήσει τη νέα σεζόν.

Έτσι η ομάδα του κανόνισε ένα track day στην πίστα του Portimao την Κυριακή, με τον Iσπανό να οδηγεί μία RC213V-S, την εμπορική εκδοχή της MotoGP μοτοσυκλέτας του.

Ο Marquez θα συνεχίζει να ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών του, προτού επιβεβαιώσει και επίσημα ότι θα είναι έτοιμος να δώσει το παρών στο τεστ της Sepang, που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Φλεβάρη.

Ο Ισπανός ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην 7η θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες συνολικά, έχοντας επιστρέψει στη δράση μετά από το 2020 μία σεζόν την οποία έχασε σχεδόν εξ ολοκλήρου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 11:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon