.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 16:32

MotoGP – Η αξία του Quartararo είναι ανεκτίμητη! [Ποιος το είπε;]

Ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος του Fabio Quartararo ανέβασε ακόμα περισσότερο τη χρηματιστηριακή του αξία, με τον Γάλλο συγχρόνως να αποτελεί κι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου του MotoGP.

Τι θα γίνει με την περίπτωση του Fabio Quartararo σε λίγους μήνες από τώρα;

Μια απάντηση που φυσικά κανείς δεν μπορεί να δώσει αυτή τη χρονική στιγμή.

Άλλωστε δεν έχουν περάσει παρά λίγες εβδομάδες απ’ όταν ο μάνατζερ του Γάλλου, ο Eric Mahe, έλεγε ότι η πρόταση της Yamaha θα αντιμετωπιστεί όπως όλες οι άλλες και ότι όλα είναι ανοιχτά ως προς το μέλλον του πελάτη του.

Αυτή τη στιγμή, όπως έχουν τα πράγματα στην Yamaha, ο Fabio Quartararo είναι το πιο περιζήτητο όνομα από τον Jorge Lorenzo και μετά. Και όχι άδικα.

Άλλωστε το εργοστάσιο χρειάστηκε να περιμένει έξι χρόνια μετά τον τίτλο του Lorenzo το 2015, για να πανηγυρίσει εκ νέου το πρωτάθλημα οδηγών στο MotoGP.

Η αξία του Fabio Quartararo και η θέση του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ισχυρή.

Quartararo-aksia-anektimhth-lop2.jpg

Ξεπερνάει ακόμα κι αυτή της Yamaha, αφού άλλωστε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο αντίπαλο δέος στην ομάδα, ώστε να επέλθει μια κάποια εξισορρόπηση.

Ο Quartararo «παίζει μπάλα μόνος του» και στην Yamaha το ξέρουν καλά αυτό…

Πρόσφατα διαβάσαμε σχόλια του γνωστού σχολιαστή αγώνων MotoGP στο Eurosport, Zoran Filicic, ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του.

«Δεν ξέρω τι σκέφτεται και δεν μπορώ να εκφράσω άποψη. Ωστόσο ο Fabio είναι αυτός που κέρδισε τον τίτλο κι έδειξε τεράστια αντοχή στις πιέσεις. Οπότε είναι ώρα να ανεβάσει λίγο τα στάνταρ του».

«Σαφώς και έχει το πάνω χέρι… αν ήσουν εσύ στην Yamaha θα τον άφηνες να φύγει; Το αντίθετο, θα έκανες τα πάντα για να μείνει».

Και προσθέτει: «Όλα αυτά, όπως και το ότι η Yamaha κέρδισε τον τελευταίο της τίτλο το 2015, τα ξέρει καλά ο Fabio και ο μάνατζέρ του».

«Η τωρινή του αξία στην αγορά είναι ανεκτίμητη! Δεν μπορεί να υπολογιστεί! Αν ήμουν εγώ όμως ο Fabio, θα ήθελα να μείνω στην Yamaha».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 16:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon