.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 11:10

MotoGP – Ο Lin Jarvis παραδέχεται: Κουράστηκα πια!

Λίγο πριν τις γιορτινές και τελευταίες ημέρες του 2021, ο Lin Jarvis έκανε μια σημαντική δήλωση, δείχνοντας πόσο μεγάλο αντίκτυπο είχαν τα δύο τελευταία χρόνια στον 64χρονο Βρετανό.

Ο Lin Jarvis, ο ισχυρός άνδρας της Yamaha, φαίνεται ότι είναι όλο και πιο κοντά στο να παραδώσει τη σκυτάλη μετά από 20 χρόνια στο πόστο του ως διευθυντής του τμήματος MotoGP των μπλε.

Ο 64χρονος μάνατζερ, παραδέχτηκε ότι τα το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαιτέρως κουραστικό για τον ίδιο, επισημαίνοντας τρία βασικά γεγονότα που κατέβαλαν σωματικά και ψυχικά.

Σε συνέντευξή του στο motorsport.com, ο Βρετανός δήλωσε απερίφραστα: «Είμαι κουρασμένος» και στη συνέχεια στάθηκε στα τρία γεγονότα που τον κούρασαν τόσο πολύ.

«Με την πανδημία αυτή είχαμε πολύ περισσότερη δουλειά, ενώ παράλληλα χάσαμε μέρος από την όλη διασκέδαση».

«Δεν μπορούσαμε να πάμε σε εστιατόρια και είχαμε γενικά πολλούς περιορισμούς, ενώ δεν μπορούσαμε να έχουμε και καλεσμένους».

«Μετά ήταν το πρόβλημα με τις βαλβίδες που και αυτό μας εξουθένωσε. Τέλος φέτος είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την περίπτωση του Maverick Vinales».

Τρία διαφορετικά γεγονότα που είχαν πολύ μεγάλο αντίκτυπο στον ισχυρό άνδρα των μπλε…

Φυσικά υπήρχε και η τεράστια χαρά που πήρε από την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου φέτος, έξι χρόνια μετά την τελευταία φορά.

«Ο τίτλος του Fabio ήταν κατά κάποιον τρόπο η ανταμοιβή μας για όλες τις προσπάθειές μας».

«Εγώ από την πλευρά μου πάντα έχω κίνητρο για να κάνω τη δουλειά μου. Όμως είναι πολύ σημαντικό να έρχονται και τα αποτελέσματα».

«Είμαι 64 ετών και έχω 3 ή 4 ακόμα χρόνια και στόχος μου είναι να κατακτήσω δέκα τίτλους. Θα ήθελα να πανηγυρίσω δύο ακόμα και να αποσυρθώ μετά».

Ο Jarvis έχει γευτεί τη χαρά του τίτλου τέσσερεις φορές με τον Valentino Rossi, τρεις φορές με τον Jorge Lorenzo και τώρα αυτή τη μία φορά με τον Fabio Quartararo.

Τώρα βέβαια ξεκινάνε και πάλι τα δύσκολα, μιας και θα πρέπει να δώσει νέες «μάχες» για να κρατήσει τον Quartararo στο δικό του στρατόπεδο και μετά το 2022.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 11:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon