.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 09:40

Dakar 2022 - Εγκατάλειψη Danilo Petrucci στο Stage 2!

Το Rally Dakar 2022 εξελίσσεται σε απογοητευτική περιπέτεια για τον Danilo Petrucci, περιπέτεια που ξεκίνησε με ένα μικρό ράγισμα στην περόνη της κνήμης του στις δοκιμές πριν τον αγώνα, συνεχίστηκε με ένα ψευδές θετικό τεστ Covid-19, και τώρα ήρθε η εγκατάλειψη του στο 2o Stage του αγώνα από μηχανική βλάβη.

Τα δύσκολα για το 2ο Stage του Rally Dakar 2022 ξεκίνησαν από το βράδυ της προηγουμένης, όταν βροχές και καταιγίδες πλημμύρισαν την κατασκήνωση του αγώνα, με τους οργανωτές να τη μεταφέρουν σε άλλη τοποθεσία, στην Al Qaisumah! Φαίνεται πως οι πλημμύρες κατατρέχουν το Dakar ακόμα κι αν η διοργάνωση άφησε πίσω της τη Λατινική Αμερική για χάρη της ερήμου της Σαουδικής Αραβίας.

Κάπως έτσι ακυρώθηκε και ο χαρακτηρισμός της κατασκήνωσης ως Marathon Bivouac, όμως τα προβλήματα θα είχαν συνέχεια για τον γνωστό πρώην MotoGP αναβάτη της ΚΤΜ Danilo Petrucci, που κάνει φέτος το ντεμπούτο του στο Dakar.

Στις 9.17 τοπική ώρα ο Petrux αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα μετά το 115ο χιλιόμετρο της ειδικής. Δεν μπορούσε να βάλει μπροστά τη μοτοσυκλέτα του, και προσπαθούσε να την επιδιορθώσει.

Στις 9.41, η διοργάνωση του Dakar ανακοίνωσε πως "It’s all over for Petrux", με τον Ιταλό να εγκαταλείπει τις προσπάθειες ζητώντας να τον μεταφέρουν εκτός διαδρομής με ελικόπτερο.

Κρίμα για τον Ιταλό, που είχε δείξει καλά δείγματα τις 2 πρώτες μέρες του Stage 1, όμως το Dakar είναι σκληρό και απρόβλεπτο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 10:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon