.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2010 13:27

Ο Caselli στα Μετέωρα

 

Ετοιμαστείτε για μεγάλο θέαμα

 


του Ανδρέα Γκλαβά
φωτό: motorcycle-usa.com

Όσοι Έλληνες είχαμε την τύχη να βρεθούμε στο σημείο εκείνο, δεν γίνεται με τίποτα να ξεχάσουμε τον ήχο από το μεγάλο δίχρονο 300άρι του Kurt Caselli με το γκάζι στο τέρμα να εξαφανίζεται μέσα στο πυκνό δάσος του Λαϊλιά, στο International Six Days Enduro του 2008 στις Σέρρες. Ο Αμερικανός αναβάτης που ξεσήκωνε τους θεατές σε κάθε του πέρασμα με την εντυπωσιακή και πολλές φορές ακραία οδήγησή του, θα ξανατρέξει σύντομα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με μια πρόσφατη και επίσημη ανακοίνωση του promoter του παγκόσμιου πρωταθλήματος Enduro, ABC Communication, ο Αμερικανός πρόσφατα αποφάσισε να τρέξει επιλεγμένους αγώνες του θεσμού μέσα στο 2011, ένας εκ των οποίων θα είναι και αυτός που προγραμματίζεται να γίνει στις 18 και 19 του ερχόμενου Ιούνη στα μονοπάτια των Μετεώρων της Καλαμπάκας.

Στο ISDE του 2010, που ολοκληρώθηκε εδώ και λίγες εβδομάδες στα ξερά χώματα της Morelia του Μεξικό, ο Kurt αγωνίστηκε με ένα τετράχρονο Enduro 250 κυβικών, ενώ ακόμη παραμένει άγνωστο με ποια μοτοσυκλέτα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2011.

Πέρα από τον αγώνα της Ελλάδας, στο πρόγραμμα του Caselli είναι η συμμετοχή στα GP της Τουρκίας (11,12 Ιουνίου), αλλά και σε αυτό την Ρουμανίας (9, 10 Ιουλίου), πάντα με στόχο την πλήρη εμπλοκή του στο πρωτάθλημα του 2012.

Όπως κι αν έχει, όμως, το θέαμα είναι απόλυτα εγγυημένο και όσοι πιστοί θα πρέπει να αρχίσετε να ετοιμάζετε βαλίτσες για την καλοκαιρινή σας εξόρμηση στα Μετέωρα.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Ανδρέας Γκλαβάς Γράφτηκε από Ανδρέας Γκλαβάς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda MX 2011 Curt Caselli - ISDE 2008 - Σέρρες »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon