.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2010 11:06

Ο Lampkin στην Gas Gas

 

Σε μια μεταγραφή σοκ

 



του Ανδρέα Γκλαβά
φωτό: Red Bull, dougielampkin.co.uk

Βρήκε λύση τελικά η απορία που μας είχε δημιουργήσει η μη αναφορά του ονόματος του Dougie Lampkin στην επίσημη ανακοίνωση της Beta για την εργοστασιακή της ομάδα για το 2011. Όπως ανακοινώθηκε μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο από την προσωπική του ιστοσελίδα, ο δώδεκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Trial (5 φορές στο Indoor και 7 φορές στο Outdoor Trial), υπέγραψε ένα νέο τριετές συμβόλαιο με την Ισπανική ομάδα της Gas Gas, με στόχο να συνεχίσει να αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Trial, το πρωτάθλημα Indoor Enduro (από το 2012) αλλά και επιλεγμένους αγώνες Extreme Enduro.

Πρόκειται για άλλη μια αιφνιδιαστική κίνηση του εργοστασίου της Girona, που μετά την απόκτηση του Ivan Cervantes, ρίχνει ένα ακόμη δυνατό χαρτί στο τραπέζι αποκτώντας έναν αναβάτη θρύλο. Θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Βρετανός Trialίστας θα οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα της Gas Gas. Τελώντας πια υπό τις οδηγίες του Εμπορικού Διευθυντή Ramon Puente, το Ισπανικό εργοστάσιο έχει μια ξεκάθαρη και ισχυρή πολιτική για το μέλλον, τόσο σε επίπεδο αγώνων, αλλά και όσο αφορά στην επέκταση του μεριδίου του στην αγορά.

Ο Lampkin θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο 8 Ιανουαρίου του 2011 στην αρένα του Sheffield, στον αγώνα Indoor Trial για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. “Τα δίχρονα μοντέλα της Gas Gas είναι ανάμεσα στα καλύτερα στην κατηγορία τους, και πιστεύω πως αυτό θα με βοηθήσει στους αγώνες indoor και extreme enduro. Αισθάνομαι ότι μπορώ να βελτιώσω τα αποτελέσματά μου υπολογίζοντας στο πλεονέκτημα δύναμης και βάρους από τις μοτοσυκλέτες της Gas Gas”, δήλωσε ο ίδιος ο Dougie.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Ανδρέας Γκλαβάς Γράφτηκε από Ανδρέας Γκλαβάς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Marko Tarkkala στην Husaberg! Honda MX 2011 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon