.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010 10:53

Η Husqvarna στην MX2

 

Συμφώνησε με τον Ricci

 


Σε συνεργασία με την Ιταλική ομάδα Ricci Racing θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή της Husqvarna στην κορυφαία κατηγορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος Motocross, και μάλιστα στην πλέον ανταγωνιστική MX2.

Manager της ομάδας θα είναι ο Ilario Ricci και τα νέα τετράχρονα Husqvarna TC 250 θα κληθούν να οδηγήσουν ο Ιταλός Alessandro Lupino, ο Αμερικανός Michael Leib και ο Ιταλός Andrea Cervellin.

“Μετά από δεκαπέντε χρόνια στα μπλε, τα νέα χρώματα της ομάδας μας με γεμίζουν με περισσότερα κίνητρα”, δήλωσε ο Ilario Ricci, που αναγκάστηκε τον περασμένο Οκτώβρη να λήξει μια μακροχρόνια σχέση δεκατεσσάρων ετών συνεργασίας με την Yamaha και το τμήμα εξέλιξης του Rinaldi (Yamaha Rinaldi Research and Development).

Στις καλύτερες στιγμές της ομάδας, συγκαταλέγεται η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της MX2 το 2005 με τον προσφάτως αδικοχαμένο Andrew McFarlane, αλλά και οι καλές εποχές μεγάλων αναβατών όπως οι Alessio Chiodi, Andrea Bartolini, Loic Larrieu, Davide Guarneri, Ken De Dycker και Nicolas Aubin με την ομάδα του Ricci.

Ενθουσιασμένος από την σύναψη αυτής της συμφωνίας δήλωσε και ο Martino Biancchi, υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της Husqvarna.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ξεκινά το Indoor Enduro Πανέτοιμος ο Villopoto »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon