.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 12:59

Η Laia Sanz δεν θα είναι στο Dakar με μοτοσυκλέτα

Η Ισπανίδα προαναγγέλλει νέο πεδίο δράσης στο ράλι που της χάρισε τόσες διακρίσεις.

Με μια σύντομη και λίγο αινιγματική ανάρτηση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Laia Sanz ανακοινώνει πως στο ερχόμενο Ράλι Dakar 2022 δεν θα τρέχει με μοτοσυκλέτα. Αν και δεν μας εξηγεί τι ακριβώς θα κάνει, αφήνει να εννοηθεί σαφώς πως θα είναι εκεί, αλλά όχι με δίκυκλο. Quad; Αυτοκίνητο; Θα δείξει.

Ακολουθεί μεταφρασμένη η ανακοίνωση της Sanz, που πριν λίγες εβδομάδες κατέκτησε ένα ακόμη Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP γυναικών.

“Έφτασε ο καιρός να κάνω μια αλλαγή για το επόμενο ράλι Dakar. Ποτέ δε θα ήταν εύκολη η απόφαση και θα μου λείψει να αγωνίζομαι στον αγώνα αυτόν με μοτοσυκλέτα, μα νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

“Αισθάνομαι πολύ περήφανη για τα αποτελέσματα που καταφέραμε, πολλά περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσα να φανταστώ όταν έτρεξα στο πρώτο μου Dakar και τερμάτισα, κάτι που ήταν ένα όνειρο από μόνο του. Αν μου έλεγε κάποιος τότε πως θα τερμάτιζα μια φορά 9η και πολλές φορές μέσα στην πρώτη 15άδα, θα σκεφτόμουν πως μου κάνουν πλάκα. Κλείνω αυτό το κεφάλαιο της καριέρας μου γνωρίζοντας πως πάντα έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου.

“Τα τελευταία δύο χρόνια έτρεξα ακόμη και δίχως τη σωστή προετοιμασία που απαιτεί το Dakar. Ήταν μια πολύ όμορφη περίοδος της ζωής μου, όπου απόλαυσα σπουδαίους συναθλητές και ήμουν μέρος μιας μεγάλης ομάδας για 6 χρόνια. Τώρα ανοίγει μια νέα περίοδος και την αντιμετωπίζω με ενθουσιασμό. Ελπίζω να σας έχω περισσότερα νέα σύντομα. Ευχαριστώ τη GasGas, όλη την ομάδα και τους χορηγούς μου.”

Για την ιστορία πάντως, πέρυσι η Sanz έτρεξε ως συνοδηγός του μεγάλου Carlos Sainz με ένα 4x4 SUV στο Extreme E Championship. Οι σχετικές φήμες που βγήκαν τότε στην Ισπανία περί μετακίνησης σε τέσσερεις τροχούς προκάλεσαν τη διάψευση από πλευράς Sanz, εξηγώντας πως ήταν μια περίοδος που δεν μπορούσε να προπονηθεί με τη μοτοσυκλέτα της ακόμη λόγω προβλημάτων υγείας.

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon