.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 09:39

MotoGP Misano Test – Ταχύτερος ο Bagnaia την 1η μέρα, παρά την πτώση!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των δύο τελευταίων Grand Prix, Pecco Bagnaia, ήταν αυτός που πήρε την 1η θέση χτες – πρώτη ημέρα δοκιμών – στο Misano.

Το τεστ στην πίστα του Misano δεν ξεκίνησε ομαλά, καθώς η βραδινή βροχή που συνεχίστηκε έως το πρωί, ανάγκασε τους περισσότερους να μείνουν στα γκαράζ τους για πάνω από τρεις ώρες.

Μετά το μεσημεριανό διάλειμμα είχαμε δράση και γύρους στην πίστα με τον Jack Miller να ήταν αυτός που ξεχώρισε από την αρχή.

Κράτησε την πρωτιά έως και δύο ώρες πριν το τέλος, για να έρθει με τον προτελευταίο του γύρο ο Pecco Bagnaia και να ανέβει αυτός πρώτος.

Ο χρόνος του Ιταλού ήταν στο 1:31.524 σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πάνω από τον αντίστοιχο που του χάριζε – με νέο ρεκόρ – την pole position το περασμένο Σάββατο.

Misano-Test-Telikoi-Xronoi-Mir-rth3.jpg

Ο Pecco είχε και μια πτώση στην 10η στροφή της πίστας, χωρίς όμως συνέπειες για τον ίδιο.

Στις θέσεις 2-3 ακολουθούν τα αδέρφια Espargaro, με τον Pol και την Honda να κερδίζει τον Aleix και την Aprilia για δύο δέκατα.

Η Honda έφερε στην πίστα, όπως ήταν αναμενόμενο, τη μοτοσυκλέτα του 2022 που είναι αρκετά διαφορετική από τη φετινή, ενώ στην Aprilia δοκίμασαν καινούργια «φτεράκια».

Τη μοτοσυκλέτα του ’22 οδήγησε λίγο το πρωί ο Stefan Bradl, ενώ μερικούς γύρους την έκανε και ο Marc Marquez.

Ο Takaaki Nakagami έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Joan Mir που δοκίμασε εκ νέου το μοτέρ της Suzuki για το 2022.

Misano-Test-Telikoi-Xronoi-Quartararo-rth2.jpg

Ο Fabio Quartararo (με νέο πλαίσιο) ήταν στην 6η θέση, μόλις 18 χιλιοστά μπροστά από τον Luca Marini που ήταν η έκπληξη της ημέρας, όντας και ο τελευταίος με χρόνο στο 1:31! Με τέτοιο χρόνο στις ΚΑΤ του περασμένου Σαββάτου θα ήταν στην 3η σειρά της εκκίνησης!

Ο Jack Miller δεν κατέβασε χρόνο τις τελευταίες δύο ώρες και υποχώρησε τελικά στην 8η θέση, μπροστά από τον Jorge Martin και τον Brad Binder.

Αν και πρόκειται να αποσυρθεί, ο Valentino Rossi συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει με αμείωτη ένταση αφού χτες έκανε 56 γύρους και πήρε την 11η θέση!

Misano-Test-Telikoi-Xronoi-Marquez-rth4.jpg

 Misano-Test-Telikoi-Xronoi-rth5.jpg

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 10:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon