.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 17:05

MotoGP Misano Test – Μπροστά ο Jack Miller δύο ώρες πριν το τέλος

Οι χρόνοι του επίσημου τεστ της κατηγορίας MotoGP λίγο πριν το τέλος της πρώτης ημέρας στην πίστα του Misano.

Μετά τον Κυριακάτικο αγώνα στο Misano, οι ομάδες και οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας επέστρεψαν στην πίστα για δύο ημέρες δοκιμών.

Χτες το βράδυ είχε ρίξει αρκετή βροχή στην περιοχή κι έτσι τις πρώτες ώρες και μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα, μόλις 7 πιλότοι έγραψαν χρόνους.

Το τεστ είναι σημαντικό όχι μόνο για φέτος, αλλά κυρίως για τη δουλειά που έχουν ξεκινήσει τα εργοστάσια ενόψει της νέας σεζόν.

Στο τεστ αυτό αναμένουμε να δούμε και τους Remy Gardner / Raul Fernandez να κάνουν τους πρώτους τους γύρους πάνω σε MotoGP μοτοσυκλέτα για λογαριασμό της ΚΤΜ.

Στους χρόνους, δύο ώρες πριν το τέλος, έχουμε τον Jack Miller να είναι μπροστά με 1:32.116, χρόνος που είναι περίπου ένα δέκατο κάτω από το ρεκόρ ταχύτερου γύρου σε αγώνα που έκανε την Κυριακή ο Pecco Bagnaia.

Μόλις τρία χιλιοστά πίσω του είναι ο Aleix Espargaro με την Aprilia, ενώ ακολουθεί ο Fabio Quartararo που συμπληρώνει την τριάδα των διαφορετικών κατασκευαστών στις πρώτες θέσεις.

Ο νικητής των τελευταίων δύο αγώνων, Pecco Bagnaia, είναι στην τέταρτη θέση και λίγο μπροστά από τους Pol Espargaro και Johann Zarco.

Οι πρώτοι έξι έχουν διαφορά στα δύο δέκατα (!) ενώ στην έβδομη θέση ακολουθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής Joan Mir.

Ο Alex Marquez είναι στη δεκάδα – ο αδερφός του είναι στην 17η θέση – την οποία κλείνουν οι Maverick Vinales και Franco Morbidelli.

Misano-Test-Xronoi-2wres-Miller-ytg1.jpg

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 17:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon