.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 16:41

MotoGP Misano 2021 ΕΔ2 – Ταχύτερος στη βρεγμένη πίστα ο Zarco

Ο Johann Zarco πήρε την πρώτη θέση στη βρεγμένη πίστα του Misano, την ώρα που η Ducati είχε τρεις μοτοσυκλέτες της στις πρώτες θέσεις!

Τα δεύτερα ελεύθερα στην πίστα του Misano έγιναν σε μια πίστα που είχε πολύ νερό στην αρχή και μόνο στα τελευταία λεπτά η κατάσταση βελτιώθηκε λίγο.

Ο Zarco ήταν από τους θαρραλέους στην πίστα και στο βρεγμένο σημείωσε τον καλύτερο χρόνο.

Πίσω του ακολουθούν άλλες δύο Ducati, με τους κόκκινους να έχουν κυριαρχήσει σήμερα το μεσημέρι, κάνοντας το 1-2-3.

Ο χρόνος του Johann Zarco ήταν στο 1:42,097 και ήταν καλύτερος κατά μισό δευτερόλεπτο από το χρόνο του δεύτερου, του Pecco Bagnaia.

Την τρίτη θέση πήρε ο Jack Miller, ενώ ακολουθεί ο Joan Mir και ο Marc Marquez που ήταν και οι μόνοι που έμειναν σχετικά κοντά και εντός ενός δευτερολέπτου από το χρόνο του Γάλλου στην πρώτη θέση.

Στις συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης είδαμε πέντε κατασκευαστές στις πρώτες δέκα θέσεις, με μοναδική εξαίρεση την Yamaha που έμεινε αρκετά πίσω.

Ο καλύτερός της εκπρόσωπος ήταν ο ακόμα ανέτοιμος Franco Morbidelli, με το νερό στην πίστα να εξισώνει αρκετά τα πράγματα και να βοηθάει τον Ιταλοβραζιλιάνο.

Στη δεκάδα ήταν οι τρεις KTM των Miguel Oliveira, Danilo Petrucci και Iker Lecuona, η Aprilia του Aleix Espargaro και ο αδερφός του Marc Marquez, ο Alex.

Μόλις 18ος ο Fabio Quartararo και μάλιστα πίσω από τον πρώην ομόσταυλό του, τον Maverick Vinales!

Οι σημερινές δοκιμές ίσως μας έδωσαν μια γεύση του τι θα δούμε στον αγώνα της Κυριακής, που δεν αποκλείεται να είναι flag-to-flag.

Κι αν τελικά η Ducati κάνει κι εκεί το 1-2-3 θα είναι διπλά χαρούμενοι οι Ιταλοί που θα σπεύσουν να δουν από κοντά τον Valentino Rossi, στον προτελευταίο του εντός έδρας αγώνα.

MotoGP-FP2-Zarco-Misano-2021-gtr1.jpg

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 16:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon