.
Κατηγορία Αλλοι
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 12:52

MotoGP ΕΔ3 Misano 2021 – Μπροστά ο Bagnaia, εντυπωσίασε ο Vinales!

Την πρώτη θέση στα τρίτα ελεύθερα πήρε ο Fransesco Bagnaia με την Ducati του, με τον Maverick Vinales να κλέβει την παράσταση με την 5η θέση!

Ο νικητής του αγώνα στην Aragon την περασμένη εβδομάδα, Fransesco Bagnaia, πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ3 σήμερα το πρωί.

Μετά την Παρασκευή που οι δοκιμές έγιναν εν πολλοίς σε βρεγμένη πίστα, οι πιλότοι της μεγάλης κατηγορίας είχαν λιακάδα και καλές συνθήκες στα τρίτα ελεύθερα.

Με το τέλος του session, τόσο ο Pecco Bagnaia όσο και ο Fabio Quartararo, ήταν οι δύο οδηγοί που έκαναν χρόνο κάτω από το 1:32.

Οι δύο τους πήραν τις δύο πρώτες θέσεις στα συνδυασμένα αποτελέσματα καθώς όλοι οι οδηγοί βελτίωσαν το χρόνο τους στις ΕΔ3.

H Ducati έδειξε χτες ότι είναι δυνατή στο βρεγμένο και στο στεγνό και σήμερα το επιβεβαίωσε.

Πέρα από την πρώτη θέση του Bagnaia, οι κόκκινοι είχαν τον Jack Miller στην τρίτη θέση – μόλις 0.153’ από την πρώτη – και τον Johann Zarco στην 7η.

Χαρούμενοι θα είναι και οι οδηγοί της Suzuki που κατάφεραν να περάσουν απευθείας στις ΚΑΤ2, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να αποφύγουν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους στις κατατακτήριες.

Ο Joan Mir ήταν ο πέμπτος ταχύτερος σήμερα το πρωί, ενώ ο Alex Rins πήρε την έκτη θέση.

Ανάμεσά τους ο εντυπωσιακότατος Maverick Vinales που έκλεψε την παράσταση μόλις στο δεύτερο αγώνα του με την Aprilia!

Ο Ισπανός ανέβηκε στην 5η θέση και ήταν μόλις ένα τέταρτο του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Bagnaia. Επιπλέον άφησε 0.650’’ περίπου πίσω του τον Aleix Espargaro, στην 16η θέση!

Ο Pol Espargaro πήρε την 8η θέση και ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Honda στη δεκάδα, μιας και τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Marc Marquez.

Μετά από μια ασυνεννοησία και λίγα νεύρα, ο Marc επέστρεψε στην πίστα για τα τελευταία λεπτά, αλλά έπεσε στην 14.

Τη δεκάδα έκλεισαν άλλες δύο Ducati, με τους κόκκινους να έχουν πέντε μοτοσυκλέτες τους εκεί (50%!). Ο Jorge Martin πήρε την 9η θέση και ο Michele Pirro ήταν δέκατος.

Ο Pirro που συνεχίζει να αποδεικνύει πόσο γρήγορος είναι και πραγματικά πρόκειται για έναν «χρυσό» δοκιμαστή με την Ducati να είναι τυχερή που τον έχει.

MotoGP-combinedFP-Misano_Bagnaia-fre2.jpg

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 12:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon