.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 11:52

O Marc Marquez πρότεινε να επιστρέψει τον μισθό του 2020 στη Honda!

Ο εξάκις πρωταθλητής MotoGP έκανε μια αναπάντεχη κίνηση μετά την απουσία του από σχεδόν ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα του 2020 στη Jerez, ο Marc Marquez πρόλαβε να κάνει μια υπεράνθρωπη (και μάλλον μοιραία) απόπειρα να επιστρέψει στην πίστα 5 μέρες μετά το χειρουργείο, στη συνέχεια έκανε άλλες δύο επισκέψεις στο χειρουργικό τραπέζι και τώρα, σχεδόν 15 μήνες αργότερα, η ημερομηνία επιστροφής του στη δράση δεν είναι καθόλου σαφής.

Στο μεταξύ, εντελώς αναμενόμενα, γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για τον Ισπανό, φτάνοντας ως το σημείο να κυκλοφορούν φήμες πως η Honda ερευνούσε το κατά πόσο ο αναβάτης οδήγησε κρυφά μοτοσυκλέτα και αυτή ήταν η αιτία της επιδείνωσης του κατάγματός του. Φυσικά τα περισσότερα από αυτά δεν αποδείχθηκαν ποτέ, ωστόσο το δημοσίευμα της Ισπανικής AS.com προσφέρει ένα ακόμη στοιχείο που δεν είχε ακουστεί ως τώρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πέμπτης 11/2, ο Marquez φέρεται να πρότεινε στο HRC να του κρατήσει την αμοιβή για το 2020 αφού δεν έτρεξε παρά μόνο μερικούς γύρους στον πρώτο αγώνα.

Η ίδια πληγή αναφέρει πως η Honda εκτίμησε την πρόθεση του αναβάτη της αλλά αρνήθηκε να τον “ικανοποιήσει”.

Θυμίζουμε πως στη διάρκεια της σεζόν του 2019 ο Marc Marquez και το HRC ανανέωσαν τη συνεργασία τους με ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστης διάρκειας συμβόλαιο 4 ετών, ως και το 2024! Οι ετήσιες αποδοχές του προφανώς και δεν δημοσιοποιήθηκαν - κατά πάγια τακτική στο MotoGP - ωστόσο είναι δεδομένο πως μετρούν σε τουλάχιστον 7 ψηφία (εκατομμύρια), αν όχι σε 8 (δεκάδες εκατομμύρια).

Η αρχή αυτής της νέας συνεργασίας ωστόσο δεν έγινε με το δεξί, ενώ μέσα στην ατυχία του ο Marc δεν είχε και την ευκαιρία να τρέξει στην ίδια ομάδα με τον αδελφό του, Alex Marquez, ο οποίος φέτος μετακόμισε στη μοτοσυκλέτα του Cal Crutchlow και της LCR Castrol.

Η δε πορεία της υγείας του παραμένει ασαφής, με τα επίσημα ανακοινωθέντα να ενημερώνουν πως ο αναβάτης αναρρώνει καλά από την τελευταία του επέμβαση τον περασμένο Δεκέμβριο και πως έχει ως στόχο να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στο τέλος Μαρτίου. Πολλά θα κριθούν από την επόμενη εξέταση που θα κάνει σύντομα (σε αδιευκρίνιστο χρόνο) στη Βαρκελώνη.

Πηγή: As.com

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon