.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 14:13

Claudio Domenicali – “Το όχι του Bautista αφορούσε τα λεφτά και μόνο”

Δεν συνηθίζεται οι CEO των εταιρειών να σχολιάζουν στα social media το παρασκήνιο των μεταγραφικών εξελίξεων στα αγωνιστικά τμήματα, αλλά να που έγινε και αυτό.

Με σημερινή ανάρτηση του στο twitter, o Claudio Domenicali, αμφισβητεί τις δηλώσεις του Alvaro Bautista σχετικά με τους λόγους που τον έκαναν να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης από τους “κόκκινους”, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Honda, για το πρωτάθλημα WSBK του 2020.   

Ο Bautista, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην τρέχουσα σεζόν με την Ducati, στη συνέχεια παρουσίασε μια πρωτοφανή κάμψη, επιτρέποντας στον Jonathan Rea να διεκδικεί πλέον ένα πρωτάθλημα το οποίο θεωρούταν δικό του.

Τα “σύννεφα” στις σχέσεις Bautista και Ducati δεν άργησαν να φανούν και κορυφώθηκαν όταν ο αναβάτης διέκοψε την επικοινωνία του με την ιταλική εταιρεία κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής παύσης του πρωταθλήματος και ενώ βρισκόντουσαν σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τον Bautista, το γεγονός ότι η Ducati πλησίασε τον Scott Redding και συζητούσε το ενδεχόμενο αντικατάστασης του, ήταν καταλυτικό για την απόφαση του να μετακινηθεί στην Honda και ότι όλο αυτό, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα και την προσφορά που του έκαναν οι Ιάπωνες.

Η σημερινή ανάρτηση του Claudio Domenicali, όμως, δίνει μια νέα, εντελώς διαφορετική διάσταση στα πράγματα, με τον CEO της Ducati  να αναφέρει ότι ο μόνος λόγος που ο Bautista επέλεξε την ομάδα της Honda, ήταν καθαρά το ύψος του συμβολαίου από την Honda και τίποτα άλλο.

dmncli bau

Χαρακτηριστικά, ο Domenicali αναφέρει “Του κάναμε πρόταση για διετές συμβόλαιο, με ένα ποσό έξι μηδενικών (σσ εκατομμύριο δηλαδή) και αρνήθηκε, ήθελε απλά περισσότερα, αυτό είναι και τίποτα άλλο”, για να κλείσει την ανάρτηση, γράφοντας “H ζωή είναι θέμα επιλογών”.

Θα υπάρξει άραγε “απάντηση” από τον Bautista; Για να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό το σίριαλ, το οποίο η αλήθεια είναι ότι έχει δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά σε όλους.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 14:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon