.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 15:07

KTM, Jeffrey Herlings – Ο πρωταθλητής επιστρέφει στη δράση

Τραυματίστηκε σε προπόνηση πριν αρχίσει η σεζόν και έχασε τους πρώτους επτά αγώνες. Τώρα ο πρωταθλητής του 2018 επιστρέφει στο MXGP της Ρωσίας.

Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Jeffrey Herlings τραυματίστηκε ενώ προπονείτο στην Ισπανία ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, κανείς δεν περίμενε πως θα έμενε τόσον καιρό εκτός δράσης.

Από τις αρχικές εκτιμήσεις πως θα δώσει αγώνα δρόμου να προλάβει το εναρκτήριο γύρο στην Αγγλία και μετά πως πιθανότατα θα είναι έτοιμος για τον δεύτερο στην Αργεντινή, εν τέλει ο 24χρονος Ολλανδός εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα, δίχως καμιά σαφή ημερομηνία επιστροφής. Τελικώς αυτή θα γίνει στις 9 Ιουνίου στη Ρωσία για τον 8ο γύρο του MXGP, όπου θα συναντήσει ξανά την εργοστασιακή του Red Bull KTM 450 SX-F και θα στηθεί μαζί με τον Toni Cairoli στην εκκίνηση ενός Grand Prix.

Ως τώρα το πρωτάθλημα είχε δύο πρόσωπα, ξεκίνησε με έναν κυριαρχικό Cairoli να κερδίζει συνεχώς, ώσπου η άνοδος του Tim Gajser της Honda και οι δύο απανωτές νίκες του στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες έκλεισαν την ψαλίδα και έδωσαν πιο δραματικό χαρακτήρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν η επάνοδος του Herlings θα περιπλέξει την κατάσταση κι άλλο. Πάντως για τη Red Bull KTM η είδηση μόνο καλή είναι, καθώς προσθέτοντας έναν αναβάτη με ικανότητα να κερδίζει στην εξίσωση απλά ενισχύει σημαντικά τη θέση της στην κατάταξη των Κατασκευαστών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 15:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon