Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 11:16

Queens of Trial - Οι γυναίκες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Trial - Video

Στο εξωτερικό η κουλτούρα της μοτοσυκλέτας είναι εδραιωμένη, και περιλαμβάνει τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο φύλο, με τις γυναίκες να συμμετέχουν σε Πρωταθλήματα-θεσμούς όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial γυναικών.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial γυναικών είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, και οι γυναίκες που συμμετέχουν εκεί προέρχονται από διάφορες χώρες -Βρετανία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Νορβηγία, Ιαπωνία.

Η Emma Bristow, που κυριαρχεί στο Πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια (5 συνεχόμενοι τίτλοι από το 2014 έως το 2018) είχε ξεκινήσει προπόνηση από τα... 5 της χρόνια, ενώ μεγάλες αντίπαλοι της είναι οι Sandra Gomez & Berta Abellan από την Ισπανία.

Δείτε στο βίντεο τις πρωταγωνίστριες του θεσμού να μιλούν στην κάμερα, και να αγωνίζονται για την πρωτιά. Ο πρώτος αγώνας για τη σεζόν του 2019 ξεκινά στις 7 Ιουνίου.

 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 11:35

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT