.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 11:24

Αγωνιστική δράση 20-21 Απριλίου 2019

Πάσχα Αντοχής

Αυτό το Σαββατοκύριακο μοιάζει ιδιαίτερα ήσυχο, ειδικά στο εξωτερικό, καθώς συνιστά την κορύφωση του Πάσχα των Καθολικών. Έτσι από τα παγκόσμια πρωταθλήματα πρακτικά η μόνη δράση παρατηρείται στη Γαλλία και δη στον περίφημο 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans, ο οποίος επαναφέρει στο προσκήνιο το πρωτάθλημα του 2019 με τον δεύτερο αγώνα - μετά το Bol d' Or που άνοιξε τη νέα σεζόν τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Στην Ελλάδα ωστόσο, που το Πάσχα έρχεται μια εβδομάδα αργότερα, έχουμε τον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στον Πρίνο Τρικάλων.

Δράση έχουμε και στις Σέρρες όπου το Βαλκανικό πρωτάθλημα επιστρέφει για άλλον έναν διπλό αγώνα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και όπου ελπίζουμε σε μια ακόμη δυνατή εμφάνιση της Ελληνικής ομάδας - στα χνάρια του πρώτου διπλού αγώνα εκεί πριν μερικές εβδομάδες.

Τέλος, αυτό το διήμερο ανοίγει το Ευρωπαϊκό Trial, με τον πρώτο του αγώνα στην περίφημη Pietramurata της βόρειας Ιταλίας.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου 2019

FIM Endurance W.C., 2ος αγώνας, 24 Ώρες του Le Mans (Γαλλία)

Π.Π. ΜΧ, 4ος αγώνας, Τρίκαλα

BMU Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Road Racing, 3ος-4ος αγώνας, Σέρρες

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Trial, 1ος αγώνας, Pietramurata (Ιταλία)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 11:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon