.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 17:33

MotoGP – Με μοτοσυκλέτες της Energica το ενιαίο Moto-e πρωτάθλημα

 

Την Ιταλική εταιρεία επέλεξε η Dorna

 

H Energica θα είναι η αποκλειστική προμηθεύτρια μοτοσυκλετών, για το ενιαίο πρωτάθλημα ηλεκτροκίνητων Moto-e, που θα ξεκινήσει το 2019, ακολουθώντας ορισμένους από τους αγώνες των MotoGP.  

Η Energica, επιλέχθηκε ανάμεσα από άλλους, πολύ αξιόλογους κατασκευαστές ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών, όπως η Lightning από τις ΗΠΑ και η βελγική Sarolea, ενώ ακουγόταν ότι υποψήφιες ήταν επίσης η Mahindra και η KTM.

H εταιρεία έχει έδρα την Modena στην Iταλία και αποτελεί μια από τις -μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού- κατασκευάστριες,  που διαθέτουν προς πώληση e-superbike μοντέλα, με πλαίσια, περιφερειακά και ισχύ που στέκονται περίφημα απέναντι στον “συμβατικό” ανταγωνισμό, με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

H διευθύνων σύμβουλος της Energica, Livia Cevolini, δήλωσε σχετικά με την επιλογή της εταιρείας από την Dorna: “Είναι τιμή μας το γεγονός ότι αποτελούμε την επιλογή της Dorna για το Moto-e πρωτάθλημα και δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε με πλήρη αφοσίωση στο όλο εγχείρημα. Το πάθος μας είναι αυτό που αποτελεί τον οδηγό μας και την κινητήριο δύναμη μας, ένα πάθος που έχει σαν μοναδικό στόχο την κατασκευή νέων, ονειρεμένων δημιουργημάτων.”

Mε την σειρά του, ο Carmelo Ezpeleta της Dorna, δήλωσε τα εξής: “Θέλαμε έναν συνεργάτη που να είναι αφοσιωμένος  στην τελειότητα, στην ποιότητα και στις επιδόσεις και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιον καλύτερο, πέραν από την Energica! Είναι μια εταιρεία που ηγείται αυτή την στιγμή στην τεχνολογία και στην εξέλιξη των ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών και πραγματικά περιμένουμε με μεγάλο ενθουσιασμό την μεταφορά αυτής της τεχνογνωσίας στους αγώνες!” 

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς θα ακούγονται οι μοτοσυκλέτες στο πρωτάθλημα Moto-e, oρίστε και ένα video με μια Energica σε δράση:

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 18:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon