.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 13:35

TVS - Ανακοίνωσε ενιαίους αγώνες ηλεκτρικών μοτοσυκλετών στην Ινδία

Το πρωτάθλημα θα έχει μόλις 8 αγωνιζόμενους, επιλεγμένους από την ίδια την TVS.

Η TVS, γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών στην Ινδία, που συνεργάζεται μεταξύ άλλων και με την BMW, ανακοίνωσε την δημιουργία «ενιαίου» πρωταθλήματος ηλεκτρικών αγωνιστικών μοτοσυκλετών. Το νέο έρχεται, ως ανταπόκριση της εκτόξευσης της δημοτικότητας των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, τόσο στην Ινδία όσο και σε άλλες χώρες της Ασίας.

Το νέο πρωτάθλημα θα ονομάζεται TVS Racing Electric One Make Championship, με την μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιηθεί σε αυτό, να ονομάζεται Apache RTE -η οποία, φυσικά, θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά σε όλα τα κομμάτια που θα αγωνιστούν, στο πρωτάθλημα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της δεν ανακοινώνονται, όμως αναφέρεται ότι η μοτοσυκλέτα θα έχει «κορυφαίου επιπέδου σχέση ισχύος-βάρους», ενώ εξοπλίζεται με αναρτήσεις Ohlins, φρένα Brembo και ελαστικά Pirelli, όπως επίσης και full carbon φέρινγκ.  

Το νέο ενιαίο πρωτάθλημα, θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ η ίδια η TVS θα επιλέξει τους 8 αναβάτες, που θα έχουν την ευκαιρία να συμεμτάσχουν στην διοργάνωση και να επιδείξουν το ταλέντο τους. Εννοείται ότι, μέσα από ένα τέτοιο project, η TVS και κάθε εταιρεία που μπαίνει στον κόπο, θέλει να αξιοποιήσει τα δεδομένα που θα συγκεντρώσει αλλά και να δημιουργήσει hype, αμφότερα προς κέρδος της ανάπτυξης προϊόντων και των πωλήσεων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 13:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon