.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 17:16

SIDI-MXGP 2018 - Υπό την “προστασία” της ο Arminas Jasikonis

 

Συνεργασία Ιταλών με Jasikonis και Honda Assomotor

 

Ο ταλαντούχος 20χρονος Arminas Jasikonis και η ομάδα με την οποία θα αγωνίζεται το 2018 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MXGP, αποτελούν δύο ακόμη προσθήκες στο ενεργητικό της SIDI, όσον αφορά στις χορηγίες της.

arminas jasikonis sidi mxgp 2018

Ο Arminas Jasikonis από την Λιθουανία ήταν ένας από τους νεαρούς αναβάτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν την περασμένη σεζόν με καλύτερο αποτέλεσμα την πρώτη θέση στις κατατακτήριες αλλά και το τρίτο σκαλί του βάθρου στον αγώνα της Πορτογαλίας στην Agueda, πίσω μόνο από τον πρωταθλητή Toni Cairoli και τον πυραυλοκίνητο Jeffrey Herlings. O Jasikonis κατάφερε να τερματίσει στο πρωτάθλημα στην 13η θέση συγκεντρώνοντας παράλληλα και 277 βαθμούς. Του χρόνου θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες μπότες Sidi Crossfire 3 Srs, υπό τη στέγη της νέας του ομάδας Honda Assomotor. Ομόσταυλό στη νέα ομάδα θα έχει τον Βούλγαρο Petar Petrov.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 18:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon