.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 15:42

Honda: Η ομάδα του Ιsle of Man TT 2018 - Video

 

Ian Hutchinson & Lee Johnson, καβάλα στο Honda CBR1000RR SP2

 

Δείτε το σύντομο, αλλά στιλάτο βίντεο της Honda για το αχτύπητο δίδυμο των αναβατών που απαρτίζουν την εργοστασιακή ομάδα του HRC για τους αγώνες Road Racing 2018, και φυσικά για το Isle of Man TT 2018. Το μεγάλο νέο; Η μεταγραφή του φοβερού και τρομερού Ian Hutchinson!

hutchinson

Ian Hutchinson. H σφαίρα από το Bingley. Ο θρύλος. O άνθρωπος που πήρε 5 νίκες σε μία εβδομάδα στο ΤΤ (2010). Που παραλίγο να χάσει το πόδι του, και που συνεχίζει να κάνει εγχειρήσεις για τον φοβερό τραυματισμό του, δίχως να σταματάει να αγωνίζεται και να κερδίζει! Ο αναβάτης που παλεύει με τον Michael Dunlop για τη σύγχρονη κυριαρχία στο Isle of Man TT. Η ΜΕΓΑΛΗ μεταγραφή για το 2018! Από την Tyco BMW στη Honda!

Lee Johnston. Ο βραχύσωμος (1.65) Ιρλανδός αναβάτης που ειδικεύτηκε στα 600 για να περάσει αργότερα και στη μεγάλη κατηγορία. Ο στρατηγός.

cbr1000rr sp2

Οι δυο μεγάλοι αναβάτες αναλαμβάνουν να συνεχίσουν την προσπάθεια που άφησαν στη μέση οι Guy Martin & John McGuinness, ώστε να δώσουν στο Fireblade το μερίδιο της δικής του δόξας στο ΤΤ, στις κατηγορίες Superstock & Superbike.

Δείτε το βίντεο. Λιτό, στιλάτο, βαρυσήμαντο, για μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Θα τα καταφέρει στα δύσκολα; Αν όχι αυτοί, τότε ποιοι;!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 15:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon