.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 12:53

Leon Camier & Red Bull Honda WorldSBK – Video

 

Ο Βρετανός καβάλα στο CBR1000RR SP2 στο τεστ της Jerez

 

Δείτε ένα καλογυρισμένο και ενδιαφέρον βίντεο με το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Red Bull Honda WorldSBK Team, τον Leon Camier, να οδηγεί τη νέα του μοτοσυκλέτα στη Jerez και να μιλάει τόσο για αυτή όσο και για τη νέα του ομάδα.

Ο Leon Camier έφυγε από την MV Agusta, με την οποία είχε διακριθεί, παλεύοντας πολλές φορές για το βάθρο, για τη σκέπη της Red Bull Honda, η οποία περνάει δύσκολες εποχές με τη νέα μοτοσυκλέτα της, μετά και τον θάνατο του Nicky Hayden και τον τραυματισμό του Stefan Bradl. Ο Γερμανός αναβάτης έχασε τους 3 τελευταίους αγώνες του 2017, και μένει να δούμε αν θα υπογράψει ξανά με τη Red Bull Honda, ή αν θα αλλάξει ρόλο για να τον δούμε δοκιμαστή στη Honda για το MotoGP.

leon camier honda worldsbk 2

Ο Camier ολοκλήρωσε το πρώτο τεστ με το CBR1000RR SP2 στη Jerez, όπου σημείωσε καλύτερο χρόνο 1:39.333, συμπληρώνοντας 217 συνολικά γύρους.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Camier να οδηγεί το CBR1000RR SP2, και να μιλάει για τη νέα του ομάδα εξυμνώντας την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά των μελών της.

Μέχρι το επόμενο τεστ (23-24 Ιανουαρίου και πάλι στη Jerez) δείτε το βίντεο με τον Camier και τη νέα του μοτοσυκλέτα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 12:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon