.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 11:52

Suzuki – Αποσύρεται από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross!

 

Χωρίς "εργοστασιακή" ομάδα το 2018

 

Μια είδηση – βόμβα για το Motocross, αποτέλεσε η απόφαση της Suzuki να μην συμμετάσχει στα υποστηριζόμενα από την FIM παγκόσμια πρωταθλήματα MXGP και MX2 του 2018, ενώ θα απέχει επίσης και από το Eθνικό Πρωτάθλημα Ιαπωνίας, από τη νέα σεζόν.

Φήμες για αυτή την απόφαση κυκλοφορούσαν ήδη από το καλοκαίρι, με πολλούς να αποδίδουν την απόφαση αυτή στην έλλειψη ανεύρεσης χορηγών για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας.

Ωστόσο, η Suzuki σε επίσημη δήλωση της, ανέφερε ότι η απόφαση αυτή αφορά την εσωτερική αναδόμηση της εταιρείας και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σε διαφορετική βάση, με το βάρος να δίνεται στον κύριο τομέα των δραστηριοτήτων της, που δεν είναι άλλος από την κατασκευή πολιτικών οχημάτων.

Προς το παρόν, από τους οδηγούς της Suzuki, o Lawrence είναι αυτός που έχει υπογράψει ήδη στην Honda για τη νέα σεζόν, ενώ σε ότι αφορά στους Jasikonis, Seewer και Pichon, το μέλλον είναι αβέβαιο.

Αυτό πάντως που η Suzuki κατέστησε ξεκάθαρο και σαφές, είναι ότι η απόφαση της αυτή, δεν θα επηρεάσει καθόλου την παραγωγή και την εξέλιξη των RM-Z 250 και RM-Z 450 μοντέλων της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 11:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon