.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 19:16

Michelin – Aνανέωσε το συμβόλαιο της με την Dorna

 

Αποκλειστικότητα στα MotoGP, μέχρι το 2023!

 

 

Στο Phillip Island ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Michelin και Dorna, με την γαλλική κατασκευάστρια ελαστικών, να παραμένει αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών της “μεγάλης” κατηγορίας, μέχρι το 2023.

Η συμφωνία επιτευχθεί αβίαστα, αφού αμφότερες οι δύο πλευρές ήταν απόλυτα ικανοποιημένες από την διετή μέχρι στιγμής τους συνεργασία, η οποία ξεκίνησε το 2016.

Οι άνθρωποι – κλειδιά πίσω από αυτή την νέα συμφωνία, δήλωσαν σχετικά:

Pascal Couasnon, διευθυντής της Michelin Motorsport “Μετά από δύο σεζόν όπου τα ελαστικά μας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον ανταγωνισμό και στο θέαμα της κορυφαίας κατηγορίας, η Dorna αποφάσισε την επέκταση της συνεργασίας μας, για πέντε ακόμα χρόνια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης του Carmelo Ezpeleta και των στελεχών του και μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουμε περαιτέρω τα ελαστικά μας με στόχο πάντα την παραγωγή ασφαλέστερων και πιο αποδοτικών μονάδων αλλά και την εφαρμογή καινοτομιών, οι οποίες μπορούν να περάσουν στα ελαστικά δρόμου προς όφελος των πελατών μας.”

Carmelo Ezpeleta, CEO, Dorna Sports “Eίμαι πολύ ευχαριστημένος από την επέκταση της συνεργασίας μας με την Michelin, για ακόμα πέντε έτη. Οι αγώνες, από τότε που η Michelin αποτέλεσε τον αποκλειστικό προμηθευτή, έγιναν ακόμη πιο θεαματικοί, προσφέροντας σε εμάς αλλά και στους θεατές, μοναδικές στιγμές! Με βάση όλα όσα χτίσαμε μαζί τα προηγούμενα δύο χρόνια, θα πορευθούμε για μια ακόμη πενταετία, προσβλέποντας σε ακόμα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα. Τα νέα είναι λοιπόν εξαιρετικά για το άθλημα τις ομάδες και τους αναβάτες και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό!”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 19:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon