.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 12:38

KTM – Στο Phillip Island, πρώτη νίκη με Oliveira στην Moto2!

 

"Πορτοκαλί" το βάθρο με τον Binder στην δεύτερη θέση 

 

Tην μεγαλύτερη της επιτυχία στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία Moto2 σημείωσε η KTM, με τους Miguel Oliveira και Brad Binder, να καταλαμβάνουν τις θέσεις 1 και 2 του βάθρου αντιστοίχως, στον αγώνα του Phillip Island.

Το γεγονός αυτό αποκτά ξεχωριστή σημασία, μιας και αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην Moto2 για τον Πορτογάλο αναβάτη Miguel Oliveira, ενώ ήταν παράλληλα και το πρώτο βάθρο στην κατηγορία για τον Νοτιαφρικανό, Binder.

Yποθέτουμε λοιπόν, πως το κλίμα στην ομάδα μετά τον αγώνα, θα είναι κάτι παραπάνω από καλό! Στα του αγώνα, ο Oliveira αλλά και ο Binder, εκμεταλλεύθηκαν τον συνωστισμό που οδήγησε σε πτώσεις στην έναρξη και οδήγησαν από νωρίς την κούρσα, ακολουθούμενοι από τον αναβάτη που προηγείται στην βαθμολογία, Franco Morbidelli.

Οι μάχες μεταξύ του Binder και του Morbidelli ανέδειξαν νικητή των πρώτο αλλά και επέτρεψαν στον Oliveira να κάνει μια διαφορά έξι δευτερολέπτων, παίρνοντας μια ξεκάθαρη νίκη χωρίς να απειληθεί από κανέναν.

Σε ότι αφορά στην βαθμολογία, ο Oliveira είναι τρίτος στον σχετικό πίνακα και ο Binder 10ος, με την KTM δεύτερη στους κατασκευαστές, πίσω από την Kalex.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία της ομάδος είναι εξαιρετική, δεδομένου του ότι αυτή είναι η πρώτη της χρονιά στην Moto2 κατηγορία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 12:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon