.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 15:43

KTM - Με Smith και Pol Espargaro στο MotoGP 2018

 

Ικανοποιημένοι οι Αυστριακοί από το δίδυμο των αναβατών τους 

 

Μπορεί η φετινή σεζόν στα MotoGP να μην έχει ακόμη τελειώσει, οι ομάδες όμως ήδη καταστρώνουν τα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά. Μια από αυτές και η KTM, που έκανε φέτος το ντεμπούτο της στην μεγάλη κατηγορία και ή οποία σε ότι αφορά στην απόδοση των αναβατών της έχει σίγουρα σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Ικανοποιημένοι λοιπόν φαίνονται πως είναι οι άνθρωποι της KTM από τους Bradley Smith και Pol Espargaro και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ανανέωσαν την συνεργασία τους μαζί τους και για τη νέα χρονιά.

Οι δύο αναβάτες, σύμφωνα με την KTM, έχουν ενταχθεί πλήρως στην φιλοσοφία της ομάδος και η βοήθεια που προσφέρουν στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας είναι πολύ σημαντική. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, η καλύτερη θέση που έχει βρεθεί η μοτοσυκλέτα των Αυστριακών είναι η ένατη, με τον Pol Espargaro, στο Brno της Tσεχίας.

Πέραν της ανανέωσης της συνεργασίας με τους αναβάτες αυτούς, η KTΜ ανακοίνωσε επίσης, ότι ο Mika Kallio παραμένει στις τάξεις της, ως οδηγός εξέλιξης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 17:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon