.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 14:04

Gas Gas - Aνακοίνωσε τον Giovanni Sala ως team manager

 

Ένας θρύλος του παγκόσμιου enduro, στις τάξεις των Ισπανών 

 

Με ένα σχετικό δελτίο τύπου, η Gas Gas ανακοίνωσε ότι ο Giovanni Sala, ένας από τους πλέον εμβληματικούς και πετυχημένους αναβάτες στην ιστορία του σύγχρονου enduro, αναλαμβάνει χρέη team manager, στην εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα της εταιρείας (Gas Gas Enduro Factory Team).

Mέσα από την συνεργασία αυτή, οι δύο πλευρές προσβλέπουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αγωνιστικού τμήματος που θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες μελλοντικά. Ήδη έχουν μπει οι πρώτες βάσεις, με την πλήρη αναδιοργάνωση στις δομές και τις λειτουργίες της ομάδος, ενώ προγραμματίζονται νέες προσθήκες σε ανθρώπινο δυναμικό (μηχανικοί και αναβάτες) στη νέα σεζόν, με βάση πάντα τις οδηγίες του πολύπειρου Sala.

Η καριέρα του 53χρονου πρώην αναβάτη από το Bergamo της Ιταλίας, ο οποίος επί σειρά ετών είχε στενούς δεσμούς με την KTM, είναι μια από τις πιο λαμπρές στον χώρο του enduro, και συνολικά περιλαμβάνει:

-Έξι παγκόσμια πρωταθλήματα, εκ των οποίων το ένα γενικής, με συνολικά 52 νίκες σε αγώνες
-Πέντε νίκες στο ISDE, τέσσερις με την ομάδα της Ιταλίας και μια στην κατηγορία των Club
-Δεκαεννιά πρωταθλήματα Ιταλίας, εκ των οποίων τα έξι γενικής
-Μια τρίτη θέση στο Dakar του 2016

Πέραν αυτών όμως, ο Sala με τον καλοπροαίρετο, απλό και φιλικό χαρακτήρα του, έχει επίσης κερδίσει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό, την αποδοχή και την αγάπη όλων όσων ασχολούνται με το enduro, που στο προσώπο του αναγνωρίζουν έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές του αθλήματος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 15:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon