.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 17:13

MXGP 2017 - SIDI & Cairoli πρωταθλητές

 

Αποστολή εξετελέσθη!

 

Το 9ο πρωτάθλημα στην λαμπρή του καριέρα πρόσθεσε ο εργοστασιακός αναβάτης της KTM, Toni Cairoli στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross που πραγματοποιήθηκε στο Assen της Ολλανδίας.

O τρομερός ιταλός αναβάτης, που χρησιμοποιεί τις κορυφαίες μπότες της SIDI, Crossfire 3 SRS, έφτασε σε αυτή την κατάκτηση του πρωταθλήματος δύο αγώνες πριν το τέλος, έχοντας πάρει μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο.

Ο Cairoli χρειαζόταν να τερματίσει μόλις στην 17η θέση του πρώτου σκέλους για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον ένατο τίτλος στην καριέρα του. Ωστόσο ως γνήσιος πρωταθλητής πάλεψε από την πρώτη στιγμή για τη νίκη, με αποτέλεσμα να πάρει τελικά την δεύτερη θέση στη γενική, να σφραγίσει το πρωτάθλημα πανηγυρικά και να δώσει άλλη μία εξαιρετική παράσταση στους φίλους του Motocross.

Να σημειωθεί πως SIDI και Cairoli έχουν γιορτάσει μαζί όλες τις μεγάλες νίκες και πρωταθλήματα στην μεγάλη καριέρα του αναβάτη από τη Σικελία. Επόμενος στόχος και για τους δύο η ισοφάριση των 10 τίτλων του μεγάλου Stefan Everts. Καλή επιτυχία και στους δύο! 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 17:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon