.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 13:31

Πέφτουν “κεφάλια” στην Suzuki Ecstar MotoGP

 

Davide Brivio: Δεν σχετίζονται με τα αποτελέσματα οι αλλαγές



 

 Tην αντικατάσταση του project leader της Suzuki στα MotoGP, σχολιάζει ο αρχηγός της ομάδας Davide Brivio.

Ήταν μετά τον αγώνα της Βαρκελώνης, όταν ανακοινώθηκε στον πρώην project leader της Suzuki Ecstar, Satoru Terada, ότι αντικαθιστάται από τον Shinichi Sahara. Όπως ήταν λογικό, ο περισσότερος κόσμος θεώρησε ότι αυτή η αλλαγή είχε να κάνει με την απογοητευτική μέχρι τώρα εικόνα της Suzuki στο φετινό πρωτάθλημα των MotoGP, ωστόσο ο αρχηγός της ομάδος, Davide Brivio, ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

“Eίναι σύνηθες κατά τα ιαπωνικά οργανογράμματα και τις εταιρικές διαρθρώσεις, να πραγματοποιούνται συχνά αλλαγές σε θέσεις. Η κίνηση αυτή δεν σχετίζεται με τα αποτελέσματα, είναι απλά μια νορμάλ και τυπική διαδικασία.”

Σε ότι αφορά στον νέο project leader Shinichi Sahara, o Βrivio δήλωσε: “Γνωρίζω ότι είχε αναμιχθεί σε μεγάλο βαθμό, στην εξέλιξη του νέου GSX-R, ως υπεύθυνος project. Ήταν επίσης στην ομάδα της Suzuki στα GP, μέχρι το 2011, βασικά αυτός έστησε την αγωνιστική ομάδα τότε, ξεκινώντας από το μηδέν. Του αρέσει το περιβάλλον των αγώνων και πάντα ήθελε να επιστρέψει σε αυτό. Xαιρόμαστε που είναι μαζί μας και ως ομάδα θα βάλουμε τα δυνατά μας για να βελτιωθούμε στη συνέχεια της χρονιάς.”

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 19:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon