.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 12:13

Rally Dakar 2018: Περού, Βολιβία, Αργεντινή - Video

 

Ανακοινώθηκαν οι χώρες της 40ης έκδοσης του αγώνα

 

Το Περού -εκεί όπου το Bikeit οδήγησε το νέο ΚΤΜ 1290 Super Adventure R- γιορτάζει την επιστροφή του στο Rally Dakar, καθώς εκεί θα διαδραματιστεί ο αγώνας του 2018, δίπλα στους συνήθεις ύποπτους, Βολιβία και Αργεντινή.

Στην παρουσίαση της έκδοσης 2018 του Rally Dakar, ο Etienne Lavigne εξέφρασε καταρχήν τη συμπαράσταση του στους κατοίκους του Περού, για τις καταρρακτώδεις βροχές που πλήττουν τη χώρα η οποία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η επανένταξη του Περού στη διαδρομή του Rally Dakar για την 40η έκδοση του αγώνα σημαίνει επανένταξη και της ερήμου της Ica, την οποία είχαν απολαύσει οι αναβάτες και οδηγοί το 2012 και 2013, και απολαύσαμε και εμείς, "σερφάροντας" με το μεγάλο ΚΤΜ στην αποστολή του.

Κατόπιν, θα έχουμε μια νέα έκδοση στην τριλογία των Άνδεων, με την εξερεύνηση των δυο προσώπων της λίμνης Τιτικάκα, γιορτάζοντας την είσοδο του Rally στη Βολιβία.

Μετά τη Λίμα του Περού, η δεύτερη πρωτεύουσα που θα φιλοξενήσει το Rally Dakar 2018 θα είναι η La Paz στο γνωστό υψόμετρο των 4.000 μέτρων!

Και τέλος, η περιπέτεια θα καταλήξει στην Αργεντινή, για τον τερματισμό του αγώνα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 12:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon