.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 10:22

Η SWM στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Supermoto!

 

Με νέα αγωνιστική μοτοσυκλέτα 450 κ.εκ. και βάθρο στον 1ο αγώνα!

 

Η ιταλική φίρμα SWM παρουσίασε μια νέα αγωνιστική Supermoto μοτοσυκλέτα στα 450 κ.εκ. με την οποία θα λάβει μέρος στο ιταλικό πρωτάθλημα Supermoto. Μάλιστα, στον 1ο αγώνα του 2017, οι πιλότοι της ομάδας τερμάτισαν στις θέσεις 2 & 5! Καθόλου άσχημα, ενώ θα θέλαμε πολύ να δούμε τη μοτοσυκλέτα στην παραγωγή.

Η βάση του SM 450 Racing είναι φυσικά -όπως και σε όλα τα μοντέλα της φίρμας- το αντίστοιχο μοντέλο Husqvarna του πρόσφατου παρελθόντος. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει αρκετές εκσυγχρονιστικές πινελιές, ενώ όπως απέδειξαν οι Marc-Reiner Schmidt και Edgardo Borella στον 1ο αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος Supermoto 2017, στο Battipaglia, είναι μάχιμη και έτοιμη για βάθρα.

Ποιος θα το περίμενε άλλωστε, πως στην πρώτη κιόλας συμμετοχή της στο ιταλικό πρωτάθλημα, η SWM θα ανέβαινε στο βάθρο!

Οι λίγες πληροφορίες που έχουμε για το 450, είναι πως τουλάχιστον για το 2017 δεν θα το δούμε να περνάει στην παραγωγή, όμως η SWM σκέφτεται να το πράξει μετά το τέλος της σεζόν!

Μια τελευταία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι πως η ιταλική εταιρεία σκέφτεται ακόμα και τη συμμετοχή της στο Rally Dakar του 2018 με την Off-Road έκδοση του 450.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 10:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon