.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 08:53

Manx GP 2016: Άτυχος ο Ανδρέας Ψυχογυιός στην κατηγορία Junior

 

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook

 

Άτυχος στάθηκε ο Ανδρέας Ψυχογυιός, καθώς βλέποντας την καρό σημαία που είχε πέσει για συναθλητή του, έκλεισε το γκάζι στον 3ο από τους 4 γύρους του αγώνα. Δείτε σε ποια θέση τερμάτισε τελικά, και τι έγραψε για την εμπειρία του στο νησί.

Ας δούμε τα πρώτα λόγια του Ανδρέα για τον αγώνα, λόγια που έχουν ιδιαίτερη σημασία:

"Όσο ζεις μαθαίνεις....... σήμερα μετά από 27 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας πιάστηκα αδιάβαστος στο πέσιμο της καρό σημαίας, εκλεισα το γκάζι και τελείωσα τον αγώνα μου, και μετά έμαθα ότι η σημαία δεν ήταν για εμένα αλλά για τον άλλον που είχε ξεκινήσει 17 λεπτά πιο νωρίς από εμένα και έκλεινε ο συναθλητής μου τον γύρο του.

Στεναχωρήθηκα και πήγα να κάνω σαν μικρο παιδί που του παίρνεις το γλειφιτζούρι άλλα είδα μετά και άλλους συναθλητές μου που και σε αυτούς είχαν πάρει το γλειφιτζούρι αλλα αντέδρασαν σε πιο ήπια μορφή.

Η απάντηση της οργάνωσης ήταν ότι έφταιγε και θα κάλυπτε το λάθος της και η θα μας τερμάτιζε στης θεσεις που ειμαστε η θα έκλεινε τον αγώνα στους τρεις αγωνιστικούς γύρους και όχι στους 4. Μας έδωσε το χάπι και πήγαμε να χαλαρώσουμε.

Τώρα που ξύπνησα και έμαθα οτι τερμάτισα προτελευταιος, 63ος στους 64 τερματίσαντες, δεν είμαι το μικρό παιδί που σας είπα πιο πριν, είμαι ο Αντρέας που αγαπάω το Isle of Man και λέω ναι, αυτοί είναι οι άγραφοι κανόνες του και τους δέχομαι.

Δέχτηκα να τρέχω σήμερα με 275 χιλιόμετρα στην υγρασία, έφαγα 2 γλιστρήματα με 160 χιλιόμετρα στο νερό δίπλα σε ντουβάρια... πέρασα συναθλητές μου που είχαν χτυπήσει άσχημα... μοτοσυκλέτες που είχαν πάρει φωτιά... και ένα βουνό που κάθε μέτρο σου έλεγε πρόσεχε τη ζωή σου. Μεγάλωσα και έμαθα και άλλα σήμερα, και έμαθα ότι μόνο τα παιδιά πρέπει να φωνάζουν για το γλειφιτζούρι.

Αυτή είναι η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. Σου αλλαζει τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ, σου βάζει τα ΔΥΣΚΟΛΑ για να ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ να ΚΡΙΝΕΙΣ να εχεις ΓΝΩΣΗ να δεις τι ειναι ΧΡΗΣΙΜΟ στην ΖΩΗ, να ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ τι έχει ΑΞΙΑ. Σε μαθαίνει τον ΣΕΒΑΣΜΟ!"

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά αποτελέσματα της κατηγορίας Junior

Και ΕΔΩ τα αποτελέσματα κάθε γύρου

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 19:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon