.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 15:22

Hellas Rally 2019, 4η μέρα

Συνεχίζεται το Hellas Rally Raid με μια μέρα γεμάτη οδήγηση σε εκπληκτικά τοπία, για μια διαδρομή 450 χιλιομέτρων που ξεκίνησε και τερμάτισε στο Καρπενήσι, γράφοντας έναν μεγάλο κύκλο ως την τεχνητή λίμνη Μόρνου.

Ταχύτερος όλων σε αυτή την 4η μέρα αναδείχθηκε ο Αυστριακός Rothhaupt Christoph με KTM 450 EXC-F, γεγονός που τον ανέβασε στην 5η της γενικής κατάταξης.

Στην κεφαλή του αγώνα διατηρείται πάντως ο Ιταλός Leonardo Tonelli (Husqvarna FE 501) που χτες τερμάτισε τρίτος στη διαδρομή της ημέρας, διατηρώντας μια καλή διαφορά σχεδόν 17 λεπτών από τον δεύτερο Milan Engel (KTM 450 EXC-F) από την Τσεχία.

Οι Έλληνες συνεχίζουν όλοι τον αγώνα, με τους Δημήτρη Χαρίση και Παναγιώτη Γεωργογιάννη να τερματίζουν 72ος και 75ος αντίστοιχα, αποτελέσματα που σήμαναν μια μικρή υποχώρηση στη γενική κατάταξη. Πλέον οι δύο αναβάτες κρατούν τις θέσεις 64 και 65 αντιστοίχως στην προσωρινή κατάταξη του αγώνα.

Ο τρίτος Έλληνας της παρέας, Στέλιος Καραμάνος (στην κεντρική φωτό), τερμάτισε την ημέρα στην 80ή θέση, γεγονός που του επέτρεψε να κάνει ένα εντυπωσιακό άλμα στην κατάταξη, όπου πλέον βρίσκεται στην 78η θέση (χτες ήταν 96ος).

Τέλος, ο Γάλλος Dimitri Linardos (KTM 450 EXC) τερμάτισε 21ος και έτσι ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη, καταλαμβάνοντας τώρα την 19η θέση.

Αναλυτικά αποτελέσματα ημέρας και κατάταξη Hellas Rally 2019

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon