.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011 11:08

Terrorist Park – Λιβαδειά – 17 Ιουλίου

ΒΜΧ και FMX show!


BMX contest (χωμάτινο) - ΒΜΧ “best trick” - FMX show

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011, στο “Terrorist Park", στη Λιβαδειά, ένα εκπληκτικό event.

Το "Terrorist Park" δεν είναι «πάρκο τρομοκράτη» όπως τονίζει το όνομά του σε απλή μετάφραση και φυσικά δεν έχει να κάνει με… τρομοκράτες, αλλά με άτομα που είναι “τρελαμένα” με τις μηχανές moto cross και τα ποδήλατα "bmx". Με πολύ κόπο αλλά και με πολύ μεράκι έχουν διαμορφώσει μια πανέμορφη πίστα για τέτοιου είδους δεξιοτεχνίες.

Motocross και ΒΜΧ!

Οι… τύποι αυτοί, λοιπόν, πραγματοποίησαν ένα event πλαισιωμένο από μοτοσυκλέτες motocross και ποδήλατα bmx κάτω από τους ήχους δυνατής μουσικής που έπαιζαν djs.
To event αποτελούσαν διαγωνισμοί "bmx contest" (χωμάτινο) και "bmx best trick" καθώς και "FMX show".

Οι "riders": Σπύρος Τηνιακός, Χάρης Νησιώτης, Μιχάλης Παπασπηλιανός, Γιώργος Καλομενίδης, «Ανας», Κώστας Πίσχηνας, «Μπαλαδόρος» και Kamil Krzysztofik. Οι παραπάνω έλαβαν μέρος στους διαγωνισμούς "bmx χωμάτινο contest" και "bmx καλύτερο trick", έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να προσφέρουν θέαμα στους θεατές αλλά και για να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 400 ευρώ.

Νικητές των δυο διαγωνισμών, οι οποίοι μοιράστηκαν το έπαθλο, ήταν ο Σπύρος Τηνιακός και ο Χάρης Νησιώτης.
Τους δυο διαγωνισμούς των bmx παρουσίασαν οι "gutlessbmx.com" που επιμελείται ο Δημήτρης Κατρανίδης.
Το event, όμως, προσέφερε και πλούσιο θέαμα με μηχανές moto cross, «FMX show» από τον ιδιαίτερα… ανεβασμένο, το τελευταίο διάστημα, αναβάτη, Νώντα Λογοθέτη και τους Φώτη Σαγοράρη και Ιάσωνα Παραδείση.

Ολοι οι "riders" συναντήθηκαν στο "Terrorist Park" για να ξεκλειδώσουν τα καλύτερά τους "tricks".
Μεγάλος χορηγός του event ήταν η "Monster Energy drink" που είχε διαμορφώσει ειδικό περίπτερο στο κέντρο του "πάρκου" απ’ όπου όμορφα κορίτσια πρόσφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια του show ισοτονικά ποτά στους θεατές.

Χορηγοί του event

Χορηγοί του event ήταν οι: DVS, KRD, FOX, SPY, "Live in Colors tattoo studios", Piranha bikes καθώς και τα καταστήματα της Λιβαδειάς: Underground, Buzzins, ProAction, Piccolo (pizza), Marbil, Φρέζα, Παπακωνσταντίνου (πηγή κρεάτων), Στάμου (ηλεκτροτεχνείο) Μπόγδανος (ρεκτιφιέ-μηχανουργείο), Βόγγλης (χωματουργικά) και Καφρίτσας (χωματουργικά).
Η όλη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την ευγενική χορηγία του Δήμου Λιβαδειάς.
Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλα τα Μ.Μ.Ε. (τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας) που στήριξαν την εκδήλωση και φυσικά τον λιβαδείτη, φωτογράφο, Δημήτρη Παπαγεωργίου.
- Το "Terrorist Park" βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λιβαδειά και για να φτάσει κάποιος εκεί θα πρέπει να στρίψει στη 2η είσοδο του περιφερειακού δρόμου.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6943776748.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Red Bull Donkey Cross 2011 1ος αγώνας Underground Race »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon