.
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 07:22

Monster Energy Triumph Racing – Αποκάλυψη για αγωνιστική μοτοσυκλέτα και ομάδα

 Ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross FIM MX2 2024, η Monster και η Triumph σύναψαν διετή συνεργασία παρουσιάζοντας την αγωνιστική μοτοσυκλέτα και ομάδα τους για πρώτη φορά.

Η συνεργασία της βρετανικής μάρκας με την Monster Energy θα ενισχύσει την παρουσία της Triumph Racing στο paddock του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross, διασφαλίζοντας παράλληλα μια χαρακτηριστική εμφάνιση για την ομάδα. Η Triumph κατεβαίνει σε αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MX2 για πρώτη φορά το 2024. Η λεγόμενη πλέον «Monster Energy Triumph Racing» θα διευθύνεται από το έμπειρο και ολοκληρωμένο δίδυμο των Thierry Chizat-Suzzoni και Vincent Bereni. Οι δυο τους έχουν οδηγήσει πολλούς αναβάτες στην επιτυχία, κερδίζοντας τουλάχιστον 80 GP στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross.

Την παράσταση βέβαια κλέβει η αποκάλυψη της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας MX2 της ομάδας, η οποία διαθέτει το #25 του δοκιμαστή Clément Desalle, σηματοδοτώντας την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην αγωνιστική ιστορία του Βρετανού κατασκευαστή.

mxtr24c.jpg

Ας δούμε και τα λεγόμενα των πρωταγωνιστών:

Steve Sargent – Chief Product Officer της Triumph:

«Η συνεργασία με μια διάσημη και παθιασμένη εταιρεία όπως η Monster Energy καθώς μπαίνουμε στο υπερανταγωνιστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MX2 είναι εξαιρετικά συναρπαστική για την Triumph Racing. Γνωρίζουμε πόσο ανταγωνιστικοί είναι οι αγώνες και ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση το να είσαι στην κορυφή. Αλλά το να έχουμε έναν συνεργάτη όπως η Monster Energy, που έχει χτίσει μια μακρά σχέση εδώ και πολλά χρόνια με τον Thierry και τον Vince, είναι μια πολύ περήφανη στιγμή για εμάς, όπως και η αποκάλυψη της αγωνιστικής μας μοτοσυκλέτας για την MX2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Monster για την πίστη της στο έργο μας και ανυπομονούμε για ένα πολύ συναρπαστικό 2024 και μετά με την ομάδα Monster Energy Triumph Racing.»

mxtr24.jpg

Aaron Nixon O'Neill – Διευθυντής δίτροχων μηχανοκίνητων αθλημάτων της Monster Energy:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε τη μοτοσυκλέτα της ομάδας Monster Energy Triumph Racing καθώς και το όνομα της ομάδας.
Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που ανεβαίνουμε στην πίστα με αυτήν την παγκόσμιας κλάσης ομάδα. Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά με τον Thierry και έχουμε απολαύσει τεράστια επιτυχία μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με τον Vince και ολόκληρη την ομάδα της Triumph, είμαστε έτοιμοι να μπούμε πίσω από την πύλη και να ξεκινήσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MX2 του 2024. Συγχαίρουμε την Triumph Racing και ολόκληρη την ομάδα, καθώς αυτό δεν ήταν εύκολο έργο, το άθλημα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό και το επίπεδο των αγώνων σήμερα είναι στο πιο υψηλό επίπεδο όλων των εποχών. Ανυπομονούμε για τον πρώτο γύρο και την έναρξη της σεζόν.»

mxtr24b.jpg

Thierry Chizat-Suzzoni – Ιδιοκτήτης ομάδας Monster Energy Triumph Racing:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτή τη νέα συνεργασία με την Monster Energy ως χορηγό τίτλου της ομάδας μας στην MX2, καθώς μπαίνουμε σε ένα νέο κεφάλαιο αγώνων με την Triumph Motorcycles. Απολαύσαμε μια πολύ δυνατή συνεργασία με τη Monster στο παρελθόν και καταλαβαίνουν το άθλημά μας, το οποίο είναι απίστευτα σημαντικό όταν δουλεύουμε μαζί σε αυτό το επίπεδο. Τους εκτιμούμε και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς και στο πρόγραμμά μας, καθώς γυρίζουμε σελίδα στην ιστορία και μπαίνουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM MX2 με την εντελώς νέα μοτοσυκλέτα 250 κυβικών της Triumph. Η Monster είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες παγκοσμίως και η επένδυσή τους στα αθλήματα δράσης ήταν καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη του αθλήματος μας, επομένως αυτή είναι μια πολύ περήφανη στιγμή για εμάς καθώς μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, αποκαλύπτουμε τη ζωντάνια της αγωνιστικής μας μοτοσυκλέτας και όνομα της ομάδας – Monster Energy Triumph Racing.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 07:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon