.
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 19:44

Carlo Pernat – Βέλη κατά της άνευ ζημίας αποχώρησης του Marquez

Ο πρώην μάνατζερ μεταξύ άλλων των Valentino Rossi και Max Biaggi, παραδέχτηκε ότι δεν καταλαβαίνει πώς ήταν δυνατόν o Marc Marquez να γλυτώνει μια «μεγάλη ποινή» για την πρόωρη λήξη του συμβολαίου του.

Οι δηλώσεις του Carlo Pernat -όπως τις μεταφέρει το motorcyclesports.net- είναι βούτυρο στο ψωμί όσων θα ήθελαν να ψέξουν το «διαζύγιο της δεκαετίας» ίσως, με το manager των πρωταθλητών να ανέφερε τα εξής: «Είναι Οκτώβριος, με μια εταιρεία που δεν άνοιξε ποτέ το στόμα της στον αναβάτη και αντ' αυτού εκείνος συνέχισε να μιλάει για διαζύγιο… Μια εταιρεία όπως η Honda που κρατήθηκε υπό έλεγχο μέχρι τον Οκτώβριο με μπερδεύει. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ομάδα που βρίσκεται στα τέλη Οκτωβρίου χωρίς να έχει συμβόλαιο με τον «κορυφαίο» αναβάτη της» (πηγή: Motosan). Κατά τον Pernat μάλιστα, έπρεπε να έχει πέσει και μια… σωστή αποζημίωση, ενθυμούμενος τον προηγούμενο ρόλο του σε μια άλλη μεγάλη εταιρεία:

«Έχω διαχειριστεί εταιρείες όπως η Aprilia και αν είχα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, αποκλείοντας μια συναινετική συμφωνία, θα είχα κάνει τον αναβάτη να πληρώσει ένα μεγάλο πρόστιμο.»

Ο Pernat θυμήθηκε επίσης τη στιγμή που ο Marquez δεν μπορούσε να οδηγήσει λόγω των πολλών τραυματισμών του, δείχνοντας μάλιστα με το δάχτυλο όποιον ακολούθησε την ανάρρωσή του: «Αλλά ο Marquez δεν μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ειδικά αφού πληρωνόταν τακτικά τον τελευταίο καιρό, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου. Προφανώς, εν μέρει έφταιγαν και οι γιατροί του, καθώς έκαναν τη μια λάθος διάγνωση μετά την άλλη.

Η αδυναμία του μεγαλύτερου κατασκευαστή μοτοσυκλετών στον κόσμο επιμένει απέναντι στον καλύτερο αναβάτη: Ο κατασκευαστής έχει το δικαίωμα και το καθήκον να προστατεύει τον εαυτό του. Ο Marquez φυσικά αισθάνεται ότι είναι ο καλύτερος και έχει το δικαίωμα να αναζητήσει τις καλύτερες λύσεις… ωστόσο, αν όπως λένε το συμβόλαιο που θα υπογράψει είναι μόνο για ένα χρόνο, αυτό δεν παίζει ούτε στον ουρανό ούτε στη γη…».

Σε καμία περίπτωση, για να το αποδώσουμε και πιο σωστά στα ελληνικά. Εν κατακλείδι όμως, ας περιμένουμε τις εν καιρώ ανακοινώσεις του «Μυρμηγκιού», μιας και οτιδήποτε άλλο προς το παρόν θα είναι λόγια του αέρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon