.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 16:39

Πρωτ. MX Ν. Ελλάδας 2017 – 3ος αγώνας – Μεγαλόπολη

 

Πολλές συμμετοχές, όμορφος αγώνας

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο τρίτος αγώνας του Πρωταθλήματος Motocross Ν. Ελλάδας ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Μεγαλόπολης. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 110 (!) σε καλές καιρικές συνθήκες και οι νικητές σε κάθε κατηγορία ήτα οι Παναγιώτης Κουζής (Expert), Βαλάντης Λαγούδης (MΧ1), Χρήστος Τομαράς (MX2), Διονύσης Κονδυλόπουλος (Open), Σταύρος Μαυράκης (MX85) και Δημήτρης Γανωτής (MX65).

Expert: Κυρίαρχος ο Κουζής

mx n elladas 2017 3os agonas kouzis expert

Ο Παναγιώτης Κουζής ήταν για μία ακόμη φορά ο κυρίαρχος στην κατηγορία που αγωνίστηκε και κατάφερε να πάρει νίκη και στα δύο σκέλη χωρίς να απειληθεί για την πρωτιά. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Άρης Τσαρνάς με δύο δεύτερες θέσεις, αφήνοντας πίσω του τον Φραγκίσκο Ζούνη που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και παρά την πτώση που σημείωσε στο πρώτο σκέλος τερμάτισε στην 4η και 3η θέση στα δύο σκέλη αντίστοιχα. Αντίστροφα αποτελέσματα σε σχέση με τον Ζούνη έφερε ο Κυριάκος Κόττης (3-4) για να κατακτήσει την 4η θέση στη γενική, ενώ ο Δημήτρης Μπάκας με δύο τερματισμούς στην 5η θέση έκλεισε την πεντάδα.

ΜΧ1: Συνεχίζει δυνατά ο Λαγούδης

mx n elladas 2017 3os agonas lagoydis mx1

Άλλη μία νίκη πήγε στα χέρια του Βαλάντη Λαγούδη, ο οποίος πήρε την καρό σημεία και στα δύο σκέλη χωρίς να νιώσει ιδιαίτερη πίεση από τους διώκτες του. Ο Σοφοκλής Μαμμωνάς (2-3) ήταν ο αναβάτης που τον ακολούθησε στο βάθρο αφήνοντας τον Κώστα Παπασταυρινούδη (4-2) στο τρίτο σκαλί.  Ο Χρήστος Κοτούλας κατέλαβε την 4η θέση (3-4) με τον Γιώργο Κυπραίο (6-5) να κλείνει την πεντάδα.

ΜΧ2: Τομαράς ξανά

mx n elladas 2017 3os agonas tomaras mx2

Ο Χρήστος Τομαράς συνέχισε το νικηφόρο σερί του και στην Μεγαλόπολη (1-1) μεγαλώνοντας παράλληλα και τη βαθμολογική του διαφορά από τους υπόλοιπους. Η δεύτερη θέση πήγε τελικά στον Γιάννη Ρηγόπουλο (2-2), έπειτα από μάχες με τους, Απόλλωνα Συναπίδη, Νίκο Βρεττό και Νίκο Ξένο, με τον τελευταίο να συμπληρώνει το βάθρο έπειτα από δύο τερματισμούς στην 3η θέση. Τέταρτος ο Συναπίδης (4-4) και 5ος ο Βρεττός (5-5).

ΟΡΕΝ: Με το δεξί ο Κονδυλόπουλος

mx n elladas 2017 3os agonas kondylopoulos open

Μπορεί να έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αυτόν τον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Διονύσης Κονδυλόπουλος (3-1) κατάφερε να κερδίσει τους συναθλητές του και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δεύτερος ο Βασίλης Μπαμπάς (2-2) έπειτα από έναν πολύ καλό και σταθερό αγώνα με την 3η θέση να πηγαίνει στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Νίκο Σωτηρόπουλο που δεν έχει συνέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του στο γόνατο. Τέταρτος ο Σταύρος Ροσσολάτος (4-3) με την 5η θέση να πηγαίνει στον Λάμπρο Θέο (5-5).

ΜΧ85: Διπλός ο Μαυράκης

mx n elladas 2017 3os agonas mavrakis mx85

Ο Στάυρος Μαυράκης πραγματοποίησε ένα ακόμη πολύ καλό αγώνα παίρνοντας έτσι μία ακόμη διπλή νίκη. Στη δεύτερη θέση με δύο τερματισμούς που δείχνουν σταθερότητα (2-2) βρέθηκε ο Νικόλας Κοσιάβελος, ενώ 3ος τερμάτισε ο πρωταθλητής Ελλάδας στην MX65, Νίκος Κανελλόπουλος (4-3) στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία. Την 4η θέση κατέκτησε ο Μιχάλης Σαραντινούδης (3-7) με τον Γιώργο Μαυράκη (6-4) να ολοκληρώνει την προσπάθειά του 5ος.

ΜΧ65: Γανωτής για τη νίκη

mx n elladas 2017 3os agonas ganotis mx65

Ο Δημήτρης Γανωτής (2-1) ήταν ο αναβάτης που ξεχώρισε στην Μεγαλόπολη στην ΜΧ65 και αυτό τον έκανε τον τρίτο διαφορετικό αναβάτη φέτος που στέφεται νικητής στην κατηγορία! Στη δεύτερη θέση ο προηγούμενος νικητής Μιχάλης Σακελλαρίου(1-4) που πήρε παράλληλα και την πρωτοπορία στην βαθμολογία ισοβαθμώντας με τον Γανωτή. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο Γιώργος Αγιομαυρίτης (3-3) με το Σωτήρης Φωτάκη (4-2) να τερματίζει τέταρτος. Την 5η θέση της γενικής κατέκτησε ο Γιώργος Βαγενάς (4-5).

Επόμενος αγώνας 5 Νοεμβρίου στο Άργος.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 17:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon