.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 18:32

Πρωτ. ΜΧ Ν. Ελλάδας 2017- 5ος αγώνας, Χαλκίδα

 

Φινάλε με νίκες για τους πρωταθλητές

 

Φωτογραφίες: CP Productions 

Στην πίστα της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για το Πρωτάθλημα Motocross Ν. Ελλάδας.

 Expert: Κουζής και στο τέλος

 

Ο Παναγιώτης Κουζής (1-1) που ακολούθησε φέτος όλο το πρωτάθλημα, παίρνοντας παράλληλα και τον τίτλο ήταν ο κυρίαρχος και στα δύο σκέλη του τελευταίου αγώνα της χρονιάς. Πίσω του τερμάτισε ο Κυριάκος Κοττης (2-2), που δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Κουζή για την πρωτιά, παίρνοντας παράλληλα και τη δεύτερη θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ανδρέας Ανδρέου (4-3), ο οποίος έφερε ισοβαθμία με τον 4ο Δημήτρη Μπάκα (3-4), τον οποίο και άφησε πίσω λόγω καλύτερου τερματισμού. Ο Πάνος Θερριός (5-5) ήταν ο αναβάτης που συμπλήρωσε την πεντάδα.

 ΜΧ1: Γιάννης Πάσσας μετά από μάχη

 

Η νίκη στην MX1 παίχτηκε μεταξύ των Βαλάντη Λαγούδη (1-2) και Γιάννη Πάσσα (2-1) με τον δεύτερο να γεύεται τη χαρά της νίκης έπειτα από το καλύτερο αποτέλεσμα που έφερε αλλά και τις μάχες που έδωσε με τον Λαγούδη. Η χαρά του Λαγούδη είναι ωστόσο μεγαλύτερη καθώς αυτός ο τερματισμός του έδωσε και τον τίτλο του πρωταθλητή. Στην 3η θέση τερμάτισε ο Μαμμωνάς(3-3) που πήρε και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Τέταρτος αναβάτης ο Νίκος Τατάνης(4-5) με την πεντάδα να κλείνει από τον Κώστα Παπασταυρινούδη (7-4).

 MX2: Τομαράς ζητεί αντίπαλο

 

Με νίκες και στα δύο σκέλη και χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τους διώκτες του ο Χρήστος Τομαράς(1-1) ήταν ο μεγάλος νικητής στην MX2. Δεύτερο κατετάγη ο Νίκος Βρεττός (2-2) έπειτα από μία πολύ καλή εμφάνιση με τον Νίκο Ξένο (3-3)να συμπληρώνει το βάθρο και να παίρνει και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Την 4η θέση κατέκτησε ο Κυπριανός Κατζιλέρης(4-4) με τον Παναγιώτη Πιλάλα να κάνει την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και να παίρνει μία άξια 5η θέση.

 ΜΧ85: Έκλεισε αήττητος ο Μαυράκης

 

Ο Σταύρος Μαυράκης (1-1) κατάφερε να κάνει κάτι πολύ εντυπωσιακό και να κλείσει τη χρονιά χωρίς ήταν με τη διπλή του νίκη στην Χαλκίδα. Οι Μιχάλης Σαραντινούδης (3-2) και του Γιώργος Μαυράκης (2-3) πάλεψαν για τις υπόλοιπες θέσεις στο βάθρο με τον Σαραντινούδη να παίρνει τη δεύτερη θέση χάρη στον καλύτερο τερματισμό του στο δεύτερο σκέλος. Στην 4η θέση ο Νίκος Κοσιάβελος (4-4) με τον Νίκο Κανελλόπουλο (5-5) να κατατάσσεται στην 5η θέση.

ΜΧ65: Φωτάκης ο νικητής

Ο Σωτήρης Φωτάκης (1-3) ήταν ο αναβάτης που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής. Την δεύτερη θέση σε αγώνα και πρωτάθλημα πήρε ο Μιχάλης Σακελλαρίου (2-2) με τον Δημήτρη Γανωτή να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Οι Γιώργος Αγιομαυρίτης (3-4) και Χρήστος Παναγιώτης Ταμβάκος (5-5) τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 18:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon