.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 14:53

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – 4ος Αγώνας, Χαλκίδα

 

Λυρίου και Κουζής συνεχίζουν το σερί!

 

Φωτογραφίες: Αντώνης Χατζηαποστόλου

Το διήμερο 15 και 15 Απριλίου κάτω από πολύ καλές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε ο τέταρτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην Χαλκίδα. Κουζής και Λυρίου έκαναν του 4 στα 4 στην ΜΧ1 και MX2 αντιστοίχως, συνεχίζοντας ένα εκπληκτικό σερί, ενώ Σάββας, Κανάκης και Γανωτής, ήταν οι νικητές στην Open, MX85 και MX65.

ΜΧ1

 

Τα δυο σκέλη στην MX1 είχαν πανομοιότυπη έκβαση σε ότι αφορά στην πρώτη τετράδα με τους Κουζή, Τσαρνά, Κοντολέτα και Κόττη να τερματίζουν στις ίδιες θέσεις. Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Iliovski στο A’ σκέλος και ο Ηλιόπουλος της Β’ σκέλος

MX1 A skelos

MX1 B skelos

MX1 apotelesmata


MX2



Στην ΜΧ2, επίσης η πρώτη τριάδα ήταν η ίδια στα δύο σκέλη. Λυρίου, Γεωργαντάς και Παπίλας, στις θέσεις ένα εώς τρία αντοστοίχως, ενώ οι Τομαράς και Ζούνης κατέλαβαν την τέταρτη και την πέμπτη θέση στο Α’ σκέλος, με τον Μπεττίνη να τερματίζει τέταρτος στον Β’ σκέλος και τον Τομαρά να  υποχωρέι μια θέση, στην πέμπτη.

MX2 A skelos

MX2 B skelos

MX2 apotelesmata


Open

 

Στο Α΄σκέλος της Open, τη πρώτη πεντάδα συνέθεσαν οι Πακαταρίδης, Σάββας Σάββα,  Δημολιάνης, Παραστατίδης και Μπάμπας, ενώ στο Β΄σκέλος, ο Σάββας Σάββα ήταν πρώτος, ο Πακαταρίδης δεύτερος και οι Δημολιάνης, Μπαλάτσος και Συμεωνίδης στις θέσεις 3 έως 5.

Open A Skelos

Open B Skelos

Open apotelesmata

ΜΧ85



Κανάκης και Μαυράκης κυριάρχησαν και στα δύο σκέλη της MX85 τερματίζοντας στην πρώτη και στην δεύτερη θέση. Για τις θέσεις 3 έως 5, οι Κοτσιάβελος, Κανελλόπουλος και Παυλόπουλος, αποτέλεσαν την σύνθεση του Α΄σκέλους, ενώ το Β’, οι αναβάτες ήταν οι Παυλόπουλος, Κανελλόπουλος και Αγιομαυρίτης.

MX85 A Skelos



MX85 B Skelos

MX85 apotelesmata

MX65



Στην MX65, είχαμε επίσης τέσσερις αναβάτες που μοιράστηκαν τις αντίστοιχες θέσεις και στα δύο σκέλη. Οι Γανωτής, Φωτάκης, Σκαελλαρίου και Ταμβάκος, τερμάτισαν ακριβώς με την ίδια σειρά. Την πέμπτη θέση, κατέκτησε ο Λάτσης στο Α’ σκέλος και ο Ευαγγέλου στο Β’.



MX65 A Skelos

MX65 B Skelos

MX65 Apotelesmata

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 14:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon