.
Κατηγορία TEXNIKA
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 12:07

Continental’s MultiViu Sports display - Νέα, προηγμένη TFT oθόνη οργάνων

Η Multiviu Sports display είνα η νέα, προηγμένη TFT οθόνη οργάνων της Continental, που έχει ήδη βρει τον δρόμο της ως ΟΕΜ εξάρτημα στις νέες KTM 1290 Super Adventure S & KTM Super Duke R. Δείτε τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η νέα Multiviu Sports display έρχεται σε διαστάσεις 5 και 7 ιντσών, ενώ διαθέτει τεχνολογία Optical Bonding, με την οποία εφαρμόζεται ένα προστατευτικό τζαμάκι από πάνω της, που εξαλείφει τόσο την δημιουργία υγρασίας μέσα στην οθόνη, όσο και τις αντανακλάσεις. Επιπλέον το τζαμάκι έχει επίστρωση που μειώνει τα εμφανή αποτυπώματα.

Η ανάλυση της οθόνης είναι 800x480 pixels, τόσο για τις 5 όσο και τις 7 ίντσες, η φωτεινότητα της φτάνει τα 1,000 cd/m², και το κοντράστ το 1,000:1, ενώ ο αναβάτης μπορεί να αλλάξει τα γραφικά με άλλα της προτίμησης του.

Οι εταιρείες που προμηθεύονται την εν λόγω οθόνη μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν στις πληροφορίες που παρέχει εξωτερικές υπηρεσίες όπως δελτίο καιρού, streaming μουσικής, κ.α.

Ένα app με open design συνδέει το smartphone του αναβάτη με τη μοτοσυκλέτα μέσω Bluetooth Low Energy, ενώ η Continental έχει σχεδιάσει την πλατφόρμα να είναι έτοιμη να δεχτεί νέες τεχνολογίες στο άμεσο μέλλον. Για παράδειγμα οι επόμενες εκδόσεις της MultiViu Sports display θα προσφέρουν δυνατότητες αφής.

Δείτε παρακάτω το συνοδευτικό βίντεο της MultiViu Sports.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 12:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon